Libnet.ro
UNICEF

21:45

Olanda si Argentina lupta pentru cel de-al doilea loc din finala Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
Olanda si Argentina lupta pentru cel de-al doilea loc din finala Cupei Mondiale

Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia se incheie duminica, 13 iulie, cu finala mare, disputata la Rio de Janeiro. Cea de a doua echipa care va ajunge in marea finala se decide in aceasta seara, de la ora 23. 00, in partida dintre Olanda si Argentina, care are loc pe stadionul din Sao Paulo. Ambele, favorite la castigarea turneului, anunta o lupta crancena, la finalul careia una va pleca acasa. continuă pe România Liberă

CM 2014. Olanda - Argentina sau strategul Van Gaal versus magicianul Sabella. Echipele probabile

Olanda - Argentina azi, 23. 00, TVR 1), a doua semifinala de la CM, aduce o disputa intre multe staruri, dar si intre doi antrenori foarte diferiti. Selectionerul olandez a uimit aproape la fiecare meci cu deciziile sale tactice, cel argentinian a creat o echipa in jurul lui Messi.

LIVE TEXT Olanda - Argentina, ora 23.00. Meciul care va da a doua finalista a Cupei Mondiale

Olanda si Argentina disputa, miercuri seara, de la ora 23. 00, cea de a doua semifinala a Cupei Mondiale, urmand ca una dintre ele sa intalneasca Germania in finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda - Argentina este inainte de toate unul al orgoliilor, avand in vedere ca multi dintre jucatori sunt rivali in competitiile inter-cluburi din Europa.

OLANDA-ARGENTINA Van Persie in pericol sa rateze meciul

Incertitudinea planeaza asupra atacantului olandez Robin van Persie inaintea semifinalei Olanda-Argentina.

LIVE TEXT CM Fotbal, semifinale: Olanda - Argentina 0-0/ Cine va intalni Germania in marea finala?-prima repriza

Olanda si Argentina se lupta astazi pentru a ajunge in marea finala a Campionatului Mondial de Fotbal, faza a competitiei unde s-a calificat deja Germania 7-1 cu Brazilia!!!). Se infrunta doua triplete ofensive de vis: Lavezzi, Messi, Higuain vs. Sneijder, Robben, Van Persie. Prima repriza:min 24 Prima ocazie importanta a meciului. Corner Argentina. Executa Lavezzi, iar Garay reia periculos cu capul, dar mingea este deviata. min 5 Robben este luat in primire de doi oameni imediat ce intra in posesia mingii in preajma careului argentinian. Zabaleta este ajutat de Biglia in tentativa de anihilare a acestui jucator fantasticcititorul alin [anonim] care a spus: Mesi catre Muller: Avem un meci greu diseara impotriva Olandei. Muller catre Mesi: Mie imi spui, noi jucam cu ei duminica :).

LIVE TEXT CM Fotbal, semifinale: Olanda - Argentina 0-0/ Cine va intalni Germania in marea finala? Nimeni nu risca- repriza secunda

Olanda si Argentina se lupta astazi pentru a ajunge in marea finala a Campionatului Mondial de Fotbal, faza a competitiei unde s-a calificat deja Germania 7-1 cu Brazilia!!!). Se infrunta doua triplete ofensive de vis: Lavezzi, Messi, Higuain vs. Sneijder, Robben, Van Persie. Repriza secundamin 58 Acelasi Lavezzi centreaza din banda, dar Higuain este blocat excelent de un aparator olandez. Ambele echipe par sa astepte un moment de inspiratie personala pentru a deschide scorulmin 50 Olanda paseaza in lateral la mijlocul terenului, iar argentinienii se multumesc sa priveasca. In aceste momente, partida pare una de verificare. suturi pe poarta 0-1.

CM Fotbal, semifinale: Olanda - Argentina (23:00)/ Cine va intalni Germania in marea finala?

Olanda si Argentina se lupta astazi pentru a ajunge in marea finala a Campionatului Mondial de Fotbal, faza a competitiei unde s-a calificat deja Germania 7-1 cu Brazilia!!!). Meciul de la Sao Paulo va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 23:00.

LIVE TEXT CM Fotbal, semifinale: Olanda - Argentina 2-4 dupa prelungiri si lovituri de departajare/ Romero a aparat doua penaltiuri si Argentina este in finala cu Germania

O semifinala tacticizata, echilibrata, disputata darz la mijlocul terenului. Uitati acest limbaj de lemn. Am asistat pur si simplu la o semifinala urata, anosta cu doua echipe care nu au vrut sa riste nimic asteptand o sclipire de geniu de la vedetele lor care sa-i transforme in eroi. Au pacalit fotbalul. Olandezii nu au trimis niciun sut pe poarta timp de 90 de minute, fapt care spune totul despre acest joc. Asa s-a ajuns la lovituri de departajare. Van Gaal nu a maiputu sa-l introduca pe Krull in poarta, Romero a aparat suturile lui Vlaar si Sneijder si Argentina va juca finala impotriva Germaniei. FINAL Urmeaza lovituri de la 11 mMaxi Rodriguez inscrie si Argentina e in finala 4-2Kuyt inscrie si mentine speranta pt olandezi 2-3GOOL Argentina. Inscrie Aguero 3-1Sneijder-Apara Romero. Eroul ArgentineiGaray pt Argentina- 2-1Robben marcheaza pt OlandaBate Messi -GOOOL Argentina 1-0Vlaar bate primul- Apara Romero.

SLIDE Cinci lucruri de stiut inainte de Olanda-Argentina

Olanda si Argentina se intalnesc, miercuri seara, in a doua semifinala la Cupa Mondial. Vedeti in continuare cinci lucruri de stiut inaintea partidei de la Sao Paolo.

Avancronica Olanda-Argentina (LIVE, 23:00)

Olanda si Argentina se intalnesc, miercuri seara, in a doua semifinala la Cupa Mondiala, intr-un meci gazduit de arena Corinthians din Sao Paolo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )