Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

Antena3 Antena3,
Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

S-a nascut intr-o familie extrem de modesta din Rusia si si-a pierdut ambii parinti la varsta de 7 ani. in ciuda dificultatilor din copilarie, Margarita Bogdanova a devenit una dintre cele mai bogate femei. continuă pe Antena3

Pricopie: Avem una din cele mai mare rate de abandon scolar si guvernam ca si cum am sta 20 de ani la minister

Romania are o rata mare o abandonului scolar, astfel ca suntem mult sub standardele la nivel european si guvernam in fiecare zi ca si cum am sta 20 de ani la minister, a atras atentia ministrul Educatiei, Remus.

Una dintre navele militare ale SUA trimise in Marea Neagra pentru Soci a fost implicata intr-un incident

Una dintre cele doua nave militare americane trimise de Statele Unite in Marea Neagra pentru a fi disponibile pe parcursul Jocurilor Olimpice de la Soci a fost implicata intr-un incident maritim si este ancorata.

Halep, exceptia care confirma regula

Jucatoarea de tenis Simona Halep a reusit sa uimeasca intreaga lume prin performantele sale, chiar daca sportul autohton traverseaza una dintre cele mai slabe perioade ale sale.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Hotelierii scot la bataie cele mai bune oferte pentru vacante ieftine

Hotelierii care scot la bataie cele mai bune oferte ne indeamna la vacante ieftine. Programul inscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, inregistreaza deja cele mai mari vanzari din ultimii ani.

VIRALUL SAPTAMANII: Cum arata cea mai amuzanta poza selfie facuta din greseala

Sa iti faci o poza selfie este deja o moda, insa una dintre cele mai raspandite astfel de poze in online a rezultat din greseala. Dovada vine de aceasta data de la o femeie in varsta, care fara sa vrea a reusit sa isi faca o poza selfie cu un aparat foto.

Nicicand Franta nu a parut mai mica...

Nicicand in istoria ei postbelica nu mai vorbim, desigur, de cea antebelica sau de gloria secolelor trecute) Franta nu a parut mai mica. in raport cu marile puteri ale lumii, contractia Parisului pe scena internationala devine aproape nefireasca, greu de asumat in ecuatia balantei de putere si ingrijoratoare pentru insasi ideea Europei unificate. Recent, presedintele socialist Hollande a intreprins una dintre cele mai derizorii, mai ironizate sau, dimpotriva, mai ignorate vizite ale unui sef de stat francez in America.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Cele mai bune 18 de sfaturi de slabit.

Cure de slabire sunt o mie si una, insa pentru a obtine silueta mult ravnite si pentru a te mentine conteaza mai mult obiceiurile de zi cu zi decat orice dieta predefinita. Iata cele mai bune 18 de reguli pe care ar trebui sa le respectam zilnic, daca tanjim dupa o silueta trasa prin inel, dar si dupa o sanatate de fier! Citeste continuarea textului pe Lyla. ro.

Antonescu: impreuna cu Mariana Campeanu voi lua deciziile cele mai corecte in scandalul ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca impreuna cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, va lua deciziile cele mai decente si mai corecte fata de scandalul privind pensionarea sotului sau, precizand ca nu este la curent cu informatiile prezentate in presa, anunta Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede cazul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, despre care a existat recent o discutie de remaniere, in conditiile in care au aparut informatii despre faptul ca ar fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )