Libnet.ro
UNICEF

05:15

[P] Castiga o Bursa partiala E/MBA la cea mai de succes Scoala de Afaceri din Europa de Sud Est

Hotnews Hotnews,
 [P] Castiga o Bursa partiala E/MBA la cea mai de succes Scoala de Afaceri din Europa de Sud Est

COTRUGLI Business School, in parteneriat cu USAMV Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti), are placerea de a acorda, pentru al unsprezecelea an consecutiv, bursele partiale MBA si Executive MBA. Astfel, COTRUGLI isi doreste sa sprijine managerii tineri si ambitiosi ce pun pret pe investitia in noi cunostinte si realizeaza necesitatea networking-ului in dezvoltarea carierei profesionale. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 3 iunie. Instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii

Luni, 3 iunie, in cea mai mare parte a tarii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter.

Interviu cu ambasadorul Italiei, tara cu cea mai mare comunitate romaneasca din diaspora

Relatiile economice, sociale si culturale dintre Romania si Italia sunt printre cele mai stranse si importante pe care tara noastra le are cu vreun alt stat: peste 1,2 milioane de romani muncesc si lucreaza in Italia cea mai pare comunitate din.

Fecioara Maria din Sumuleu Ciuc este considerata cea mai mare statuie facatoare de minuni

Sfanta Liturghie sustinuta de Papa Francisc se desfasoara la Sumuleu Ciuc. Aici, in Sanctuarul marian, pentru prima oara dupa Al Doilea Razboi Mondial, a fost adusa statuia Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, considerata cea mai mare din lume.

Papa Francisc in Romania. Autoritatile din Mures i-au dat Suveranului Pontif cea mai inalta distinctie a judetului

Papa Francisc a primit, sambata, Fibula de la Suseni, cea mai inalta distinctie a judetului Mures, dupa ce a aterizat pe Aeroportul Transilvania, din Targu Mures, in a doua zi a vizitei apostolice in Romania. Suverantul Pontif sustine Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, iar maine va fi cel mai important moment al vizitei, ceremonia de beatificare a mai multor episcopi greco-catolici.

Cea mai mare pestera din lume e chiar mai mare decat iti imaginezi

Son Doong este cea mai mare pestera din lume, dar dimensiunile sale sunt chiar mai mari decat au aratat descoperirile de pana acum. O echipa britanica de scafandri a facut noi descoperiri.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna mai: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. in luna mai, Halep a jucat finala la turneul de la Madrid, competitie unde a reusit si o executie superba in partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

Halep si-a aflat urmatoarea adversara: Simona va intalni cea mai mare surpriza de la aceasta editie de French Open

Simona Halep porneste, din nou, cu prima sansa in duelul din sferturi, la fel cum s-a intamplat si in precedentele tururi, insa, de aceasta data, misiunea ei poate fi un pic mai complicata.

Business report: Harta Metrorex cu opt magistrale de metrou. Pe unde va trece si cat va costa M8 Crangasi Dristor; Fiecare roman arunca anual 130 de kilograme de mancare; Romanii primesc, de la 1 iunie, drept de libera circulatie in cea mai bogata tara d

Actiunile europene se indreapta spre cel mai puternic declin lunar din ultimii 3 ani. Actiunile europene au coborat vineri la minimul ultimelor. Leul scump al Papei. Moneda nationala se intareste pana la cel mai bun nivel al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )