Libnet.ro
UNICEF

22:15

Palatul Culturii din Iasi, redeschis dupa opt ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Palatul Culturii din Iasi, redeschis dupa opt ani

Dupa o pauza de opt ani, timp in care a fost supus unui amplu proces de consolidare, restaurare si amenajare, Palatul Culturii din Iasi a fost redeschis oficial luni, 25 aprilie 2016, in prezenta premierului Dacian Ciolos, a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, a autoritatilor locale, precum si a reprezentantilor proiectantului si executantului lucrarilor. continuă pe Ziarul Bursa

Palatul Culturii din Iasi a fost redeschis oficial dupa opt ani de restaurari (VIDEO)

Dupa nu mai putin de opt ani de restaurari, Palatul Culturii din Iasi s-a redeschis oficial. Lucrarile au costat peste 26 de milioane de euro si sunt cele mai ample de acest gen din Romania, informeaza B1.

VIDEO Imagini spectaculoase din interiorul Palatului Culturii din Iasi, redeschis oficial dupa ani de reabilitare

Palatul Culturii din Iasi s-a redeschis oficial, dupa opt ani de lucrari. Luni, 25 aprilie, incepand cu ora 19. 00, premierul Romaniei Dacian Ciolos, insotit de mai multi membri ai Cabinetului sau, participa la evenimentul inaugural de redeschiderea oficiala a Palatului Culturii.

Imagini spectaculoase din Palatul Culturii din Iasi. Cum arata simbolul orasului dupa opt ani de lucrari

Miercuri, 27 aprilie, Palatul Culturii isi deschide oficial portile, ocazie cu care publicul va avea acces gratuit in simbolul Iasiului. Timp de opt ani, cladirea a fost inchisa pentru lucrari de modernizare.

Mii de ieseni stau la coada la Iasi pentru a vizita gratuit Palatul Culturii, inaugurat dupa opt ani de renovari

Cateva mii de persoane au mers miercuri, 27 aprilie, la Palatul Culturii pentru a vizita gratuit obiectivul cultural recent inaugurat. Oamenii s-au asezat la cozi ce s-au intins pe cateva sute de metri.

Copila de 13 ani care si-a trimis tatal dupa gratii pentru urmatorii opt ani: fetita a sunat la 112 dupa ce a fost violata

Dupa aproape opt luni de cand abuzurile sexuale comise de Ciprian-Constantin Nistor 37 ani) asupra propriei fiice de 13 ani au luat sfarsit, barbatul incestuos a fost condamnat la opt ani de inchisoare.

Traian Basescu: De ce in ultimii opt ani, cei care au administrat sanatatea au evitat sa actioneze? in 8 ani, mii de romani si-au pierdut viata in spitale din cauza infectiilor nosocomiale

Dupa scandalul privind substantele diluate folosite pentru dezinfectarea spitalelor si a faptului ca acest lucru poate duce la marirea numarului de infectii nosocomiale, fostul presedinte al Romaniei,.

Sapte candidati vor sa ocupe fotoliul pe care Viorel Holban l-a ocupat opt ani in Primaria Ramnicu Sarat

Alegatorii din cel de-al doilea oras ca marime din judetul Buzau, municipiul Ramnicu Sarat, vor gasi pe buletinele de vot pentru primar un numar de sapte candidati. Printre cei care ii vor face concurenta actualului viceprimar Sorin Carjan, de la PSD, se afla medicul Gheorghita Ungureanu, de la UNPR, avocatul Ionut Iuga, de la PNL, dar si fostul liberal Viorel Horjea, reprezentant al Partidului Romania Mare.

O pisica s-a intors acasa dupa sase ani. S-a comportat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat

A disparut in urma cu sase ani, dupa ce a sarit din cusca, pe cand era dusa la veterinar de stapana ei, Rebecca Lee, dar acum Chloe a ajuns din nou acasa.

Tango, Rumba si Salsa, cele mai iubite stiluri de dans in studioul de dans Arthur Murray Bucuresti, dupa 2 ani de prezenta in Romania

In primii 2 ani de prezenta in Bucuresti a studioului de dans Arthur Murray, cele mai iubite stiluri de dans de societate de catre adultii amatori care isi doresc sa urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba si Salsa. Vals, Cha-Cha si Rock-n-roll sunt dansurile care urmeaza in topul preferintelor celor peste 1000 persoane care au participat la lectii de dans in studioul Arhur Murray situat in zona Herastrau din Capitala, de la deschidere si pana in prezent. Eliminarea stresului, tonifierea si dorinta de a petrece timp intr-o activitate fizica placuta si relaxanta sunt cele mai intalnite motivatii care ii fac pe adultii din Bucuresti sa paseasca pe ringul de dans al scolii Arthur Murray.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )