Libnet.ro
UNICEF

14:45

Le Parisien: Terorista care a fugit din Franta ESTE iN SIRIA

Antena3 Antena3,
Le Parisien: Terorista care a fugit din Franta ESTE iN SIRIA

Publicatia Le Parisien anunta ca Hayat Boumeddiene, presupusa concubina a lui Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de vineri la un magazin kosher din estul Parisului s-ar afla in Siria. Stire. continuă pe Antena3

Israelul exprima preocupare privind ofensiva terorista din Franta: Nu vizeaza doar poporul francez, ci intreaga lume libera

Guvernul Israelului exprima preocupare in legatura cu ofensiva terorista din Franta, in contextul luarii de ostatici intr-o piata evreisca din Paris, la doua zile dupa atentatul care a vizat revista.

Neagu Djuvara, despre atacurile din Franta: Este un fel de razbunare a soartei impotriva acestor europeni care au vrut sa colonizeze lumea intreaga

Istoricul Neagu Djuvara sustine ca ceea ce se intampla in Franta este o razbunare a soartei deoarece toate coloniile pe care Europa de Vest le-a facut in trecut, se intorc impotriva ei, scrie Digi24.

Franta este in stare de SOC. Cei mai cautati TERORISTI sunt inca in LIBERTATE: Atacul terorist nu a luat sfarsit jesuischarlie

Cei mai cautati criminali din Franta sunt in continuare in libertate in timp ce tara este in stare de soc. ingroziti de posibilitatea unui nou atentat terorist, peste 88 de mii de politisti, jandarmi.

Mii de persoane in strada ca omagiu fata de victimele atacurilor din Franta

Zeci de mii de persoane manifesta sambata in mai multe orase din provincie in semn de omagiu fata de cele 17 victime ale atacurilor care au indoliat Franta in ultimele zile, afirma surse din politie citate de AFP.

Lider Al-Qaida, sursa de inspiratie pentru autorii atacurilor din Franta

Cei trei teroristi care au comis atacurile din Franta ar fi fost sub influenta unui lider Al-Qaida in Peninsula Araba, ale carui idei au dus la numeroase atentate de-a lungul timpului.

Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

Ministerului Afacerilor Interne a gazduit vineri dimineata sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii GIS) si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Iranul denunta atacul terorist din Franta si-l catalogheaza strain islamului

Iranul denunta atacul terorist de la cotidianul de satira Charlie Hebdo din Franta si catalogheaza aceasta actiune care a dus la moartea a 12 persoane ca fiind straina islamului.

Consiliul Superior al Audiovizualului din Franta cere posturilor TV si radio sa aiba discernamant

Consiliul Superior al Audiovizualului din Franta indeamna posturile de televiziune si de radio sa actioneze cu mai mult discernamant pentru a garanta siguranta personalului din redactii si pentru a nu afecta ancheta in cazul atacului contra.

George Maior (SRI): Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )