Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul Lege si Justitie (PiS) a castigat alegerile din Polonia, cu 43,6% din voturi, potrivit exit-pollurilor

Adevărul Adevărul,
Partidul Lege si Justitie (PiS) a castigat alegerile din Polonia, cu 43,6% din voturi, potrivit exit-pollurilor

Partidul Lege si Justitie a castigat alegerile din Polonia, in alegerile parlamentare de duminica, obtinand 43,6% din voturi, potrivit exit-pollurilor publicate dupa incheierea votului, la ora locala 9. 00 p. m. , relateaza politico. eu. continuă pe Adevărul

Ministrul ungar de Externe: Pentru Ungaria este crucial ca in Polonia a castigat Partidul Lege si Justitie Am contat mereu unii pe ceilalti in fata Bruxelles-ului Cele doua tari, singurele din istoria UE vizate de Articolul 7

Din punctul de vedere al Ungariei este crucial si este cea mai buna veste posibila ca in Polonia a castigat Partidul Lege si Justitie PiS), care va putea continua sa guverneze, a declarat Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe, pentru agentia ungara de presa MTI. Conservatorii nationalisti la putere in Polonia au castigat o noua majoritate in Parlament in urma alegerilor de duminica si vor putea continua programul de reforme foarte controversat in domeniul Justitiei. Polonia si Ungaria sunt vizate de celebrul Articol 7, procedura care ar putea sa conduca la suspendarea dreptului de vot al unei tari in Consiliul UE.

Partidul de guvernamant Lege si Justitie a castigat la limita alegerile din Polonia, dar a pierdut majoritatea in Senat

Partidul de guvernamant din Polonia, Lege si Justitie PiS), a castigat al doilea mandat in alegerile parlamentare de duminica, dar ar putea avea dificultati in a-si impune politicile pentru ca a pierdut majoritatea in camera superioara a Parlamentului, relateaza The Guardian.

Exit poll: Partidul Lege si Justitie, pe primul loc in cadrul alegerilor parlamentare din Polonia

Partidul nationalist-conservator de guvernamant Lege si Justitie din Polonia PiS) a ajuns la o victorie usoara in alegerile parlamentare de duminica, castigand 43. 6% din voturi, potrivit exit poll-urilor de dupa incheierea perioadei de vot, la ora 21, scrie Politico.

Partidele de opozitie vor intra intr-o lupta existentiala in alegerile din Polonia si Ungaria

In acest weekend va avea loc un test crucial pentru opozitia politica din doua dintre cele mai puternice bastioane populiste ale Europei Centrale, fortele liberale din ambele state incercand sa recastige teren de la nationalisti.

FIDESZ, partidul premierului Orban Viktor, pierde alegerile pentru primaria din Budapesta

Primarul in exercitiu al capitalei ungare Budapesta Istvan Tarlos si-a recunoscut infrangerea in alegerile municipale la Budapesta in fata candidatului opozitiei de stanga Gergely Karacsony, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )