Libnet.ro
UNICEF

09:15

Patraru ataca propunerea lui George Orbean la sefia TVR: Domnule Ciolos, ati promis sprijin si l-ati trimis pe tipul asta sa conduca postul public? VIDEO

Adevărul Adevărul,
Patraru ataca propunerea lui George Orbean la sefia TVR: Domnule Ciolos, ati promis sprijin si l-ati trimis pe tipul asta sa conduca postul public? VIDEO

Dragos Patraru, realizatorul emisiunii Strea Natiei, difuzata de TVR 1, a criticat propunerea lui George Orbean la conducerea Televiziunii Romane, tragandu-l la raspundere pe premierul Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Parlamentul voteaza astazi propunerea ca George Orbean sa fie noul sef al TVR. Ultima sansa pentru PSD sa-si impuna omul la sefia TVR

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului voteaza, astazi, propunerea Consiliului de Admnistratie al TVR in persoana lui George Orbean, reprezentantul Guvernului, pentru functia de presedinte-director al TVR. Sedinta a fost suspendata, ieri, din lipsa de cvorum, pentru ca social-democratii nu s-au asteptat ca Orbean sa obtina mai multe voturi decat Irina Radu, sustinuta de PSD.

Cum a reusit PSD sa ramana in ofsaid la TVR. George Orbean, surpriza care infurie si incurca partidul lui Dragnea

Noul Consiliu de Administratie al TVR, votat de Parlament, l-a ales presedinte-director pe George Orbean, propunerea Guvernului, in detrimentul Irinei Radu, sustinuta de PSD. Cei care au inclinat balanta in favoarea lui Orbean au fost tocmai angajatii TVR. Un vot negativ din partea PSD in Parlament, decisiv in privinta numirii lui Orbean, ar putea genera un blocaj.

George Orbean nu a fost validat de plen ca presedinte-director general al TVR, nu a existat cvorum

Propunerea noului Consiliu de Administratie al TVR pentru functia de presedinte-director general, George Orbean, nominalizat de Guvern, nu a fost validat miercuri de plenul reunit din cauza lipsei de cvorum.

George Orbean, ales presedinte-director general al TVR de catre membrii CA

ACTUALIZARE 16:39 George Orbean: Insolventa este imposibil de aplicat la TVR; nu am in vedere concedieri George Orbean, propus de noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Televiziune pentru functia de presedinte - director general al SRTv, a afirmat astazi ca insolventa televiziunii publice este imposibila si nu are in vedere concedieri. *ACTUALIZARE 16:14 George Orbean a primit aviz negativ in Comisiile reunite de cultura *ACTUALIZARE 14:19 Plenul Parlamentului a validat noul CA al SRTv *ACTUALIZARE 11:51 Candiatii propusi pentru CA TVR au primit aviz favorabil.

George Orbean si Christel Topescu, propusi pentru Consiliul de Administratie al TVR

George Orbean, fost manager de proiect la Digi 24, si Christel Topescu, coordonatorul Sectiei germane din cadrul Televiziunii Romane, au fost propusi in Consiliul de Administratie al TVR, potrivit.

TVR are o noua conducere. Cine a fost propus presedinte-director general al SRTv

Noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Televiziune l-a propus marti pe George Orbean pentru functia de presedinte-director general al institutiei. El a fost propus ca membru in CA.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )