Libnet.ro
UNICEF

01:06

Perchezitii la o companie suspectata de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la o companie suspectata de evaziune fiscala

Politistii de la Investigarea Fraudelor au descins la sediul unei firme din Sacele si la sapte de puncte de lucru ale aceleasi compaii suspectata de evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Brasov: Perchezitii la un lant alimentar, intr-un dosar de evaziune fiscala

Opt perchezitii la un lant alimentar din orasul Brasov. Zeci de politisti si reprezentanti ai DSVSA si ai Protectiei Consumatorilor au descins la un sediu al unei firme si la sapte puncte de lucru ale acesteia, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse alimentare, zece persoane urmand a fi audiate.

Pechezitii in Bucuresti si in mai multe judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si contrabanda cu aur

Politia Romana efectueaza, in aceasta dimineata, 28 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala si contrabanda din municipiul Bucuresti si din judetele Prahova, Dambovita, Galati, Constanta si Ilfov.

REVISTA BLOGURILOR. Care este diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie

Bloggerii scriu, vineri, despre diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie, despre valul de sinucideri din tara noastra, dar si despre necesitatea existentei unui blog personal pentru fiecare om de comunicare din companii.

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. Prejudiciul, 50 de milioane de lei

Procurorii DIICOT au destructurat un grup infractional organizat format din 15 persoane, constituit pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalare de bani, care au prejudiciat statul cu 50 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei.

Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Senatorul PNL Ionut Elie Zisu a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de anchetatori de evaziune fiscala. Prejudiciul in acest dosar este de 1,6 milioane lei, informeaza Mediafax.

PiCCJ: Senator PNL, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii de la Parchetul General au dispus trimiterea in judecata, pentru evaziune fiscala, a senatorului PNL Ionut Elie Zisu, informeaza un comunicat al PiCCJ remis redactiei.

Retea de evaziune fiscala, destructurata de DIICOT. La cat se ridica prejudiciul

Un grup infractional din Constanta format din 15 persoane a fost destructurat de DIICOT. Toti cei 15 sunt suspectati de evaziune fiscale. Prin intermediul unor firme fantoma, au emis catre 250 de societati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )