Libnet.ro
UNICEF

08:30

Peste 3000 de jandarmi mobilizati pentru meciul Romania- Ungaria

România Liberă România Liberă,
Peste 3000 de jandarmi mobilizati pentru meciul Romania- Ungaria

Meciul dintre Romania si Ungaria scoate jandarmeria pe strazile Capitalei. Peste 3000 de jandarmi vor fi mobilizati maine, pentru asigurarea ordinii publicer imn vecinatatea Arenei Nationale, precum si pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor. continuă pe România Liberă

Edili din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Edilii din Bucuresti sunt precauti pentru meciul Romania-Ungaria! Incidentele de anul trecut i-au facut sa sufle si in iaurt

Amintirea incidentelor cu suporterii unguri de anul trecut ii face pe edilii din Bucuresti sa sufle si in iaurt. Pentru meciul Romania-Ungaria de maine, zeci de politisti vor patrula calare, in zona Arenei.

Ecran urias pe esplanada din centrul Slatinei pentru meciul Romania-Ungaria

Iubitorii din Slatina ai nationalei de fotbal vor avea parte de o mare surpriza in acest week-end deoarece vor avea posibilitatea de a viziona in direct meciul dintre Romania si Ungaria in aer liber chiar in centrul orasului. in acest sens, autoritatile locale au decis sa amplaseze un ecran urias pe esplanada din centrul urbei pentru meciul de sambata 11 octombrie, din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016.

Gazon nou pe Arena Nationala pentru meciul cu Ungaria

Meciul Romania-Ungaria se va disputa pe un gazon complet nou, care a beneficiat si de o instalatie de lampi cu raze ultraviolete.

Cele aproximativ 50.000 de bilete scoase la vanzare pentru partida Romania - Ungaria au fost epuizate

Cele aproximativ 50. 000 de tichete scoase la vanzare de organizatori pentru partida Romania - Ungaria au fost vandute, fiind ramase foarte putine bilete in sectoarele mai scumpe. Se mai gasesc momentan doar bilete.

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat special pentru meciul cu Ungaria de maine. Investitia vine la pachet cu o instalatie complexa de intretinere. Asa ca acum, in premiera, fertilizarea si.

CONFERINTA Lucian Sanmartean, despre meciul Romania - Ungaria

Lucian Sanmartean a sustint, marti, o conferinta de presa, inaintea meciului pe care Romania il va disputa cu Ungaria, in cadrul celei de-a doua etape din Grupa F, pentru EURO 2016. Partida este programata sambata, pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

Peste 3.000 de jandarmi vor asigura masurile de ordine la meciul de fotbal Romania - Ungaria

Peste 3. 000 de jandarmi vor actiona in Capitala pentru asigurarea ordinii publice in imediata apropiere a Arenei Nationale, precum si pe traseele stabilite pentru afluirea/defluirea suporterilor, cu ocazia meciului de fotbal Romania Ungaria. Partida se va disputa sambata pe Arena Nationala, incepand cu ora 19.

Romania - Ungaria, inca 500 de bilete disponibile online

FRF a scos la vanzare inca 500 de bilete, care vor fi comercializate tot online. Acestea sunt retururi in urma procesului de vanzare a tichetelor pe site-ul biletefrf. ro. La meciul Romania - Ungaria sunt asteptati peste 45. 000 suporteri.

FOTO VIDEO Romania-Ungaria: Suporterii maghiari vin la Bucuresti gata infierbantati. Incidente inca de la Budapesta

Suporterii maghiari au pornit, vineri, din Gara Keleti Gara de Est) a Budapestei spre Bucuresti, pentru a urmari de pe Arena Nationala din Bucuresti meciul Romania-Ungaria, partida care se anunta a fi cea mai tensionata din a doua etapa a preliminariilor pentru Euro 2016. incidente au aparut inca dinaintea pornirii trenului special pus la dispozitia microbisilor maghiari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )