Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, dupa ce a implinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul sau, a cerut-o in casatorie

Adevărul Adevărul,
Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan, dupa ce a implinit 18 ani. Edward Sanda, iubitul sau, a cerut-o in casatorie

Cleopatra Stratan a implinit 18 ani! Exclusiv pentru OK! Magazine!, tanara artista a dezvaluit ce planuri de viitor are, unele tin de viata profesionala, altele de cea personala in care este implicat si iubitul ei, Edward Sanda. continuă pe Adevărul

Cleopatra Stratan a implinit varsta de 18 ani. Cat de mult a crescut cantareata si cu cine se pregateste sa se casatoreasca (GALERIE FOTO)

Cleopatra Stratan a implinit varsta majoratului, marti, 6 octombrie. Talentata adolescenta si-a petrecut prima parte a zilei aniversare cu iubitul ei, cantaretul Edward Sanda si bunul lor prieten, Dima.

Cleopatra Stratan se marita. A fost ceruta in casatorie in ziua in care a implinit 18 ani

Cleopatra Stratan se marita! Artista a fost ceruta de sotie de catre iubitul ei, Edward Sanda, exact in ziua in care a implinit 18 ani. Iata aici toate detaliile! .

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au logodit. Artista a fost ceruta in casatorie chiar la majorat (FOTO)

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au logodit marti. Cantareata a fost ceruta in casatorie chiar in ziua in care aceasta a implinit 18 ani. Cleopatra Stratan, ceruta in casatorie de ziua.

Cleopatra Stratan e majora! 10 imagini ale transformarii ei in cei 18 ani de viata

Celebra inca de la varsta de numai trei anisori, cea care il interpreta pe Ghita, Cleopatra Stratan, a devenit astazi majora. Iata cateva imagini care surprind transformarile prin care a trecut aceasta de-a lungul timpului. Imagini ale transformarii Cleopatrei Stratan, pana la cei 18 ani Cleopatra Stratan s-a nascut pe data de 6 octombrie2002, la .

Cleopatra Stratan, ceruta in casatorie de ziua ei, chiar la miezul noptii

Cleopatra Stratan a fost ceruta in casatorie de Edward Sanda in primul minut al zilei in care a impl.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )