Libnet.ro
UNICEF

23:00

PNL acuza PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un parlamentar liberal

B1 B1,
PNL acuza PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un parlamentar liberal

PNLacuza PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar liberali. PNLa luat la cunostinta faptul ca PSDa trasat sarcina fiecarei. continuă pe B1

PNL sustine ca PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un ...

Liberalii sustin ca PSD ca ar trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar de la PNL. PNL a luat la cunostinta faptul ca PSD a trasat sarcina fiecarei filiale social-democrate din intreaga tara sa racoleze minim un parlamentar al PNL. Informatiile sunt confirmate de reprezentanti PNL care au fost contactati in acest sens de catre liderii PSD, precizeaza un comunicat PNL, citat de Mediafax. Liberalii considera aceste practici dovada disperarii .

UPDATE. PNL sustine ca PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un ...

Liderul PSD, Victor Ponta, aflat la Roma, sustine ca acuzatiile PNL privind racolarea de parlamentari liberali reprezinta doar o poveste si precizeaza ca nu a discutat cu nimeni de asa ceva, adaugand ca isi doreste doar ca parlamentarii PNL sa fie alaturi de proiectele Guvernului, conform Mediafax. Nu cred ca parlamentarii PNL vor vota impotriva revizuirii Constitutiei si a descentralizarii, a spus Ponta. ---- PNL a luat la cunostinta faptul ca PSD a trasat sarcina fiecarei .

Ponta, despre acuzatiile PNL la adresa PSD: E o prostie, dar eu nu voi obosi sa fac acest apel la refacerea USL

Premierul Victor Ponta, aflat vineri la Roma, a declarat ca acuzatiile aduse de PNL la adresa PSD, referitor la faptul ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un.

PNL incepe atacurile la PSD, dupa ruperea USL: Social-democratii incearca racolarea liberalilor

PNL acuza PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar liberal, precizand ca aceste informatii au fost confirmate de reprezentanti ai PNL care au fost cont.

PNL incepe atacurile la PSD, dupa ruperea USL: Se incearca destabilizarea partidului, prin tactica momirii, cumpararii

PNL acuza PSD ca a dat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un parlamentar liberal, precizand ca aceste informatii au fost confirmate de reprezentanti ai PNL care au fost.

Gabi Firea, jignita de atacul PNL asupra PSD: Suntem niste santajisti si niste momitori, sau ce?

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat vineri, la Antena 3, ca niciodata nu s-a transmis in partid niciun mesaj de racolare a parlamentarilor catre PNL, asa cum a spus astazi purtatorul de cuvant al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )