Libnet.ro
UNICEF

00:07

Politistii din China, dotati cu casti care pot masura temperatura corporala a trecatorilor

Adevărul Adevărul,
Politistii din China, dotati cu casti care pot masura temperatura corporala a trecatorilor

Politia si unitatile de control al epidemiilor din China pot acum sa analizeze potentialii infectati de coronavirus cu ajutorul castilor inteligente cu aspect futurist. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Morgan Stanley si Goldman Sachs pot achizitiona participatii majoritare in societatile lor mixte din China

Gigantii bancari americani Morgan Stanley si Goldman Sachs au primit aprobarea autoritatilor de reglementare sa achizitioneze participatii majoritare in societatile lor mixte din China, transmite Xinhua.

Renault anunta ca toate fabricile, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, sunt inchise

Producatorul auto francez Renault a anuntat ca productia tuturor fabricilor sale din intreaga lume, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, a fost oprita din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

VIDEO Bogdan, interpretul mimico-gestual de la conferintele Ministerului de Interne, mesaj pentru romanii care pot auzi

Bogdan Anicescu, interpretul mimico-gestual pe care in ultimele saptamanii romanii l-au putut vedea la toate conferinte de presa de la Ministerul de Interne, le transmite un mesaj celor care pot auzi.

Coronavirus: VIDEO Confruntari violente pe un pod din China care leaga provinciile Hubei si Jiangxi

Confruntari violente au izbucnit vineri pe un pod care leaga provincia Hubei, de unde a pornit epidemia de coronavirus, de provincia vecina Jiangxi, dupa ce autoritatile au relaxat carantina stricta din regiune, scrie cotidianul canadian The Globe and Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )