Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politistii locali, in greva japoneza dupa declaratiile ministrului Vela

Antena3 Antena3,
Politistii locali, in greva japoneza dupa declaratiile ministrului Vela

Mai multi politisti locali din tara, printre care si cei din Focsani protesteaza fata de declaratiile facute la adresa lor de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Politistii locali vor purta vineri banderole albe pe brat. continuă pe Antena3

Un politist din Timisoara si-a prezentat adeverinta de venit, dupa declaratiile ministrului Vela: Este dezinformare in masa

Un politist din Timisoara si-a prezentat adeverinta de venit pe pagina sa de Facebook, dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca un politist local care pazeste un parc are salariu dublu fata de cel al unui agent MAI care isi risca viata.

Politisti locali, in greva japoneza. Ei protesteaza fata de declaratiile ministrului Vela

Politistii locali din Focsani au intrat in greva japoneza joi, alaturandu-se altor colegi din tara, pentru a protesta fata de declaratiile facute la adresa lor de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, relateaza Monitorul de Vrancea.

Politia Locala din Focsani are propria stare de urgenta: a intrat in greva japoneza

Timp de trei zile, politistii locali vor purta la toate actiunile la care participa banderola alba la mana, in semn de protest fata de unele declaratii ale oficialilor statului roman.

Salariul politistilor locali care pazesc parcurile din Timisoara. Nicolae Robu acuza o dezinformare a ministrului Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, vorbind despre reforma Politiei, ca salariile politistilor locali sunt mult mai mari decat cele ale politistilor din Politia Nationala. Vela a dat exemplul politistilor locali din Timisoara care pazesc parcurile pentru un salariu de 8 9. 000 de lei lunar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )