Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta: Nu se amana licitatia pentru Oltchim

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ponta: Nu se amana licitatia pentru Oltchim

UPDATE 3: Voictor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor. continuă pe Ziarul Bursa

Amana OPSPI privatizarea Oltchim?

UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Dan Diaconescu: Licitatia pentru Oltchim poate sa mearga in jos. Guvernul Ponta cere 4 milioane de euro pe combinat

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a oferit duminica seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, o serie de detalii cu privire la privatizarea Combinatului Oltchim. Astfel, Diaconescu a.

A expirat timpul pentru depunerea ofertelor pentru Oltchim!

UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

A inceput depunerea ofertelor pentru Oltchim!

UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Rusii se lasa asteptati cu oferta lor pentru Oltchim.

La expirarea termenului initial in care se puteau depune oferte de privatizare la Oltchim, acestea au fost depuse doar de Dan Diaconescu, initiator a trei procese impotriva privatizarii, de Stefan Vuza, industrias roman, si de PCC, companie concurenta a Oltchim. Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a primit ieri, pana la ora 12. 00, cand a expirat termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim, doar trei oferte. Remus Vulpescu, seful .

Termenul de depunere a ofertelor pentru Oltchim a fost prelungit pana joi.

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim a fost prelungit pana joi, 20 septembrie, la ora 12:00, a anuntat seful OPSPI, Remus Vulpescu, precizand pana pe data de 22 septembrie trebuie informati reprezentantii FMI cu privire la inceperea negocierilor cu investitorii, potrivit Mediafax. Citeste si:Vulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la OltchimDan Diaconescu a cerut SUSPENDAREA PRIVATIZARII Oltchim Termenul de depunere a .

Intelectualii lui Ponta Antonescu. intrebari pentru doamna Bianca Burta-Cernat.

Cum e cu putinta ca o optiune individuala legitima sa devina ilegitima, atunci cand ea incearca sa faca prozeliti, vrand sa determine un curent de opinie? Intre cele trei optiuni politice de la referendum, trebuie sa existe o perfecta egalitate, astfel incat, daca propaganda pentru una dintre ele ar fi ilegitima, ar deveni ilegitima si propaganda pentru celelalte doua. Sa fie chiar atat de complicat acest rationament? Ceea ce m-a izbit in plex la lectura articolului dvs. , Votul meu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )