Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, de la Bruxelles: Pentru Romania este important sa fim implicati in toate procesele europene

B1 B1,
Ponta, de la Bruxelles: Pentru Romania este important sa fim implicati in toate procesele europene

Aderarea Romaniei la Schengen, intrarea tarii noastre in zona euro, dar si foaia de parcurs pentru definitivarea uniunii economice si monetare au fost principalele teme pe care premierul Victor Ponta le-a discutat. continuă pe B1

Nicole Kidman: Este important sa te sperii singur in viata

Nicole Kidman crede ca este important in viata sa te sperii singur pentru a putea trece peste temerile.

Reprezentant TUI: Romania este o PATA NEAGRA pentru turistii germani, iar imaginea sufera ...

Romania este o pata neagra pentru turistii germani si are o imagine care sufera masiv, iar acesta este unul dintre motivele pentru care TUI aduce anual pe litoralul romanesc sub 1. 000 de turisti, iar in Bulgaria 250. 000, a declarat joi Dragos Anastasiu, reprezentantul TUI in Romania, potrivit Medifax. Turistii germani fie nu vad Romania, nu stiu absolut nimic despre Romania, este o gaura, o pata neagra. N-au auzit nimic, nici de bine, nici de rau. Sunt insa destul de multi care asociaza .

Microsoft Office pentru iOS este confirmat oficial

In urma cu o luna aveam informatii sigure, dar neoficiale, legate de Microsoft Office pentru IOS. Acum, intr-un mod obscur, Microsoft a confirmat o versiune de Office pentru iPhone si iPad. Pe pagina de suport a Microsoft Romania apare referinta de mai sus: Se aplica la Office Mobile for Iphone, Excel for iPad, PowerPoint for iPad. Acest eveniment are loc in conditiile in care pana in acest moment Microsoft a refuzat sa confirme sau sa infirme in vreun fel ca .

Victor Ponta: Termenul 2015 e posibil, dar nu e probabil pentru aderarea Romaniei la zona euro. / Sigur ca am discutat cu presedintele UDMR, am stat unul langa altul in avion. / Domnul Antonescu nu a spus ca se opune unei coabitari cu UDMR. / CCR nu ne-a

Premierul Victor Ponta sustine, joi, la Bruxelles, o conferinta de presa comuna cu presedintele Partidului Socialistilor Europeni, Serghei Stanisev. Ponta participa la reuniunea sefilor de stat si premierilor membri ai Partidului Socialistilor Europeni, care precede lucrarile Consiliului European. Primul ministru nu participa insa la lucrarile Consiliului European de iarna, unde Romania este reprezentata de Traian Basescu.

Ponta: Actuala Lege electorala este un ESEC, trebuie modificata in primavara.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la Bruxelles, ca actuala Lege electorala, pe baza careia au fost organizate parlamentarele, este un esec, iar reforma electorala trebuie facuta in prima sesiune a noului Legislativ, potrivit Mediafax. E clar ca in primavara trebuie sa decidem care e sistemul de vot. Cel actual e un esec, pentru ca nimeni nu si-a dat seama in 2008 ce se va intampla in 2012, a afirmat Ponta, intr-o conferinta de presa la Bruxelles, dupa reuniunea PES. El a .

Ponta: Legea electorala actuala este un esec. Pana in primavara trebuie schimbata

Premierul Victor Ponta a declarata joi, de la Bruxelles, ca actuala Lege electorala este un esec, reforma electorala fiind necesara urgent. E clar ca in primavara trebuie sa decidem care e sistemul de vot.

Victor Ponta, interviu pentru Associated Press. Premierul este increzator ca va fi numit, din nou, premier

Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Associated Press, ca este sigur ca Traian Basescu il va numi din nou premier. Orice ezitare din partea presedintelui privind respectarea rezult.

Presedintele Basescu a ajuns la Bruxelles, pentru summitul PPE si Consiliul European

Presedintele Traian Basescu a ajuns joi la Bruxelles, unde va participa la Summitul Partidului Popular European si la lucrarile Consiliului European. Din delegatia care il insoteste pe Traian Basescu fac.

Presedintele Basescu merge joi si vineri la Bruxelles, pentru Summitul PPE si Consiliul ...

Presedintele Traian Basescu va participa joi si vineri la Consiliul European de Iarna de la Bruxelles, el urmand sa participe joi dupa-amiaza si la Summitul PPE, organizat de obicei anterior reuniunilor Consiliului European, potrivit Mediafax. Potrivit programului oficial al sefului statului comunicat de Presedintie, Basescu va participa joi, de la ora 14. 00 a Romaniei, la reuniunea PPE, urmand ca in cursul serii si vineri dimineata sa ia parte la lucrarile Consiliului European de .

Ponta: Actuala lege electorala este un esec, trebuie modificata in primavara

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca actuala lege electorala este un esec si trebuie neaparat schimbata in primavara, in prima sesiune a noului Guvern, informeaza Mediafax. E clar ca in primavara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )