Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta, despre MARTEA NEAGRA din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre MARTEA NEAGRA din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

Intrebat ce pozitie are in prezent fata de martea neagra, cand proiecte de legi au fost votate in Parlament intr-o procedura netransparenta si au generat suspiciunea ca sunt promovate pentru a salva membri ai Uniunii Social-Liberale cu probleme in justitie, premierul Victor Ponta a spus ca reprezinta doar o foarte buna operatiune de propaganda. continuă pe România Liberă

Ponta, despre martea neagra din 2013: O foarte buna operatiune de propaganda

Legea amnistiei si a gratierilor, dar si superimunitatile pe care si le-au construit parlamentarii, ambele trecute prin comisia juridica in ziua de 10 decembrie 2013, sunt numite astazi de premierul Victor Ponta ca fiind propaganda. Cele doua proiecte de legi au fost initiate de reprezentantii fostului USL.

Razvan Nicolescu merge la Roma pentru a discuta cu Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, va discuta miercuri la Roma cu conducerea Enel despre vanzarea operatiunilor din Romania ale companiei.

Ponta, despre schimbarea manualelor: O asemenea reforma deranjeaza foarte multe interese

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, ca decizia de schimbare a manualelor vechi si de digitalizare a acestora deranjeaza foarte multe interese, relateaza Mediafax.

Ponta, despre locurile de munca pentru tineri: Nu exista intarzieri in implementarea schemei de finantare

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook ca, in ciuda afirmatiilor lui Traian Basescu, nu exista nicio intarziere in implementarea schemei de finantare a locurilor de munca pentru tineri, care este functionala de la 1 ianuarie 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )