Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta si Sova, dezvaluiri din contractul secretizat Rosia Montana. Ecologizarea ne va costa 150 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Ponta si Sova, dezvaluiri din contractul secretizat Rosia Montana. Ecologizarea ne va costa 150 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta si ministrul Marilor Proiecte Dan Sova au organizat o conferinta de presa comuna la Parlament si a prezentat unele prevederi din contractul incheiat intre statul roman si compania RMGC, desi dosarul are bgradul de secretizare confidential. continuă pe Adevărul

Ponta si Sova, dezvaluiri din contractul secretizat Rosia Montana. Romania trebuie sa acopere despagubiri de 500 de milioane de euro

Premierul Victor Ponta si ministrul Marilor Proiecte Dan Sova au organizat o conferinta de presa comuna la Parlament si a prezentat unele prevederi din contractul incheiat intre statul roman si compania RMGC, desi dosarul are bgradul de secretizare confidential.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca contractul privind Rosia MOntana va fi desecretizat partial, iar eventualele litigii vor fi solutionate international. Cat despre.

Contractul privind Rosia Montana, desecretizat partial. Ponta: Eventualele litigii, solutionate cu arbitraj international (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a prezentat, joi, in cadrul unei conferinte de presa comune cu ministrul Dan Sova, cateva dintre datele prevazute in contractul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Licenta.

Victor Ponta: Contractul referitor la Rosia Montana, din 1999, este confidential, dar imi asum sa fac publice anumite aspecte: durata licentei este de 20 de ani, pana in 2019/ S-au facut investitii de 550 mil euro/ Dan Sova: Senatorul Sova va spune DA pe

Victor Ponta si ministrul Dan Sova au sustinut o conferinta de presa in care au prezentat detalii din contractul de la Rosia Montana. Vezi in text declaratiile.

LIVE TEXT Victor Ponta: Contractul referitor la Rosia Montana, din 1999, este confidential

Victor Ponta sustine o declaratie de presa impreuna cu ministrul Dan Sova pe tema contractului de la Rosia Montana.

Ponta anunta desecretizarea contractului de la Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca dosarul Rosia Montana, cu toate documentele pe acest subiect din ultimii 14 ani, va fi facut public. Domnul Sova va pune miercuri la dispozitie toate documentele din ultimii 14 ani, a spus prim-ministrul. Ulterior, premierul Ponta a revenit asupra declaratiei initiale si a spus ca ministrul Sova ii va prezenta lui documentele, iar joi va organiza o conferinta de presa. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va solicita direct companiei investitoare sa .

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Dan Sova: votez Da pentru proiectul Rosia Montana, daca in Parlament votul va fi liber

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ar vota in favoarea proiectului minier de exploatare de la Rosia Montana,.

Ministrul Dan Sova, despre despagubirile care ar putea fi cerute Romaniei la Rosia Montana: In caz de litigiu, ne vom afla intr-o pozitie foarte dificila

Ministrul delegat pentru Marile proiecte, Dan Sova, a sustinut joi ca Romania se va afla intr-o pozitie foarte dificila in cazul in care proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana va fi respins de Parlament si actionarul majoritar al RMGC, Gabriel Resources, va solicita despagubiri in fata unei camere de arbitraj.

Udrea: Ponta si Antonescu vor plati pentru bataia de joc de la Rosia Montana

Deputatul PDL Elena Udrea a notat, pe blogul personal, ca premierul Victor Ponta a renuntat prea repede la proiectul Rosia Montana, inainte sa explice despre ce este vorba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )