Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premiera absoluta, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date in trei din emisiune. Cine sunt protagonistii

Playtech Playtech,
Premiera absoluta, la Insula Iubirii. Are loc primul Dream Date in trei din emisiune. Cine sunt protagonistii

Insula Iubirii are parte de o premiera absoluta in episodul din aceasta seara! Finele sezonului ce este in derulare surprinde una dintre cele mai fierbinti scene pe care le-a vazut Thailanda. Unul din dream date-ulrile visate de majoritatea concurentilor de anul acesta s-a terminatin trei. Cine sunt protagonistii celui mai controversat episod din istoria show-ului . continuă pe Playtech

Mirela Banias a mai bifat o gafa. Concurenta de la Insula Iubirii pare ca are o viata perfecta, dar traieste in minciuna

Mirela Banias socheaza cu o noua minciuna! Fanii ei sunt surprinsi de scenariul perfect pe care aceasta il arata in online. Bruneta, care a devenit cunoscuta dupa ce a participat la Insula Iubirii, a uimit pe toata lumea dupa ce a adus in prim-plan niste minciuni monumentale despre viata sa. Mirela Banias minte cu nemiluita .

Informatii bomba de la emisiunea Insula iubirii: Da, e vorba de noul iubit al controversatei ispite! Putina lume se astepta la asta... (FOTO)

Celebra ispita Bianca Pop de la emisiunea Insula Iubirii a luat o decizie suprinzatoare. BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPA O LUNGA SI GREA SUFERINTA! IMAGINI HALUCINANTE Aceasta s-a.

Tac, pac, a iesit combinatia! Ispita de la Insula iubirii care a facut tot ce a vrut cu concurenta infidela: Detalii picante din culise!

Ispita George a vorbit la Xtra Night Show despre relatia lui cu Diana, concurentade la Insula Iubirii.

RAMONA IOANA BRUYNSEELS, DESPRE CANDIDATURA LUI DANCILA: Ne pregatim pentru o premiera absoluta - PSD fara candidat in turul doi

Candidatul la Presedintie al Partidului Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels, ironizeaza candidatura lui Dancila la Cotroceni, Dupa ce incearca de doua ori sa rosteasca declaratia pe aceasta tema, izbucnind in hohote de ras dupa primele cuvinte, Bruynseels afirma ca, odata cu candidatura actualului premier, in acest an ne pregatim pentru o premiera absoluta - PSD fara candidat in turul doi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )