Libnet.ro
UNICEF

08:16

Premierul Ciolos l-a schimbat din functie pe seful Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos l-a schimbat din functie pe seful Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului

Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Toma Florin Petcu, a fost revocat din functie de premierul Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos l-a schimbat din functe pe seful Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului

Presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Toma Florin Petcu, a fost revocat din functie de premierul Dacian Ciolos.

Achim Irimescu, la dezbaterea motiunii simple pe Agricultura: Premierul Ciolos m-a numit, dansul este cel care trebuie sa imi ceara demisia. Premierul nu imi reproseaza nimic

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, luni, la Camera Deputatilor, ca va demisiona doar daca premierul Dacian Ciolos ii va cere acest lucru, afirmand ca nu are ce sa isi reproseze pentru ca a facut tot ce a promis ca va face. Motiunea nu este obligatorie in ceea ce priveste demisia. Sigur, premierul Ciolos m-a numit, dansul este cel care trebuie sa imi ceara demisia, a declarat Achim Irimescu dupa dezbaterea motiunii simple indreptata impotriva sa, intrebat daca isi va da demisia in cazul in care motiunea va trece, potrivit Mediafax. Votul asupra motiunii simple depuse de PSD si ALDE va avea loc marti.

Premierul Ciolos confirma ca ministrul Sanatatii a primit informari de la SRI, pe tema Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca a avut cateva informatii despre Hexi Pharma doar in ultima perioada de timp, dar a precizat ca ministrul Sanatatii a primit mai multe informari privind acest subiect, de la SRI.

Ministrul Agriculturii: Premierul Ciolos m-a numit, el este cel care trebuie sa-mi ceara demisia. Eu nu pot sa-mi reprosez absolut nimic

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat luni, cu o zi inainte de votul motiunii simple pe Agricultura ca premeirul Dacian Ciolos este singurul care il poate demite pentru ca el l-a numit.

Zorro de la Camera Deputatilor, la ultimul episod: Valeriu Zgonea poate fi revocat din functie (VIDEO)

Actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, poate fi revocat din functia pe care o ocupa, potrivit comisiei permanente privind statutul parlamentarilor, potrivit B1 TV. Din 8 membri ai Comisi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )