Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un preot din Vaslui este anchetat de Episcopie pentru organizarea unui miting impotriva gazelor de sist

Adevărul Adevărul,
Un preot din Vaslui este anchetat de Episcopie pentru organizarea unui miting impotriva gazelor de sist

Un preot din Vaslui este anchetat de Episcopia Husilor dupa ce a publicat afise prin care invita populatia, in numele Bisericii, la un mars si la un miting de protest fata de exploatarea gazelor de sist. continuă pe Adevărul

Ministerul Agriculturii va sustine Republica Moldova cu 60.000 de dolari pentru organizarea unei reuniuni FAO

Guvernul a aprobat acordarea unui sprijin financiar Republicii Moldova in vederea organizarii reuniunii pregatitoare a Conferintei Regionale pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

De ce este berea buna pentru sanatate?.

Berea, una dintre cele mai populare si consumate bauturi din lume, contine multe vitamine si nutrienti esentiali cu efecte benefice asupra organismului uman. Rapoartele realizate de catre Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii arata ca berea are un continut bogat de vitamine din complexul B, in special vitamina B3, cunoscuta si sub denumirea de niacina, utila in prevenirea si tratarea depresiilor, a durerilor de cap si a colesterolului ridicat. Studiile au aratat ca un .

Ursii au cel mai prost an din ultimul deceniu. Romanii, fericiti pentru ca nu au avut unde sa parieze pe scaderea bursei

Investitorii pesimisti, care au anticipat o scadere a pietelor in acest an si au vandut short actiuni, trec in 2013 prin cel mai greu an din ultimul deceniu. In Romania, lipsa aproape completa a tranzactiilor short i-a ferit pe investitori de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )