Libnet.ro
UNICEF

22:00

Presa spaniola: O romanca a murit la un spital din Spania dupa ce nu ar fi primit asistenta medicala timp de 12 ore

Hotnews Hotnews,
 Presa spaniola: O romanca a murit la un spital din Spania dupa ce nu ar fi primit asistenta medicala timp de 12 ore

Aurelia Doina, o femeie in varsta de 64 de ani de origine romana, a murit la Spitalul public San Juan de la Cruz din localitatea spaniola Ubeda, Spania, dupa aproximativ 12 ore in care nu ar fi primit asistenta medicala, scrie News. ro, citand presa spaniola. continuă pe Hotnews

Procurorul Ioan Lascu, tatal Laurei Codruta Kovesi, a murit la un spital din Targu Mures

Procurorul Ioan Lascu, tatal procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a stins din viata, joi, la un spital din Targu Mures unde era internat de mai multe zile. Lascu a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe langa Judecatoria Medias, iar intre 1980 si 2010 a fost prim-procuror, potrivit news. ro.

O romanca a murit in sala de asteptare a unui spital din Spania: 12 ore a stat la Urgente fara sa fie bagata in seama

Aurelia Doina, o femeie in varsta de 64 de ani de origine romana, a murit la Spitalul public San Juan de la Cruz din localitatea ubeda, Spania, dupa mai multe ore in care nu a primit asistenta medicala.

Procurorul Ioan Lascu, tatal Laurei Codruta Kovesi, a murit la un spital din Targu Mures

Procurorul Ioan Lascu, tatal procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, s-a stins din viata, joi, la un spital din Targu Mures unde era internat de mai multe zile.

O romanca din Spania a murit cu zile. A stat 12 ore in camera de garda a unui spital fara ca vreun medic sa o vada

Aurelia Doina, o romanca din Spania, a murit intr-un spital, la camera de garda, dupa ce timp de 12 ore nimeni nu i-a acrodat asistenta medicala. Romanca de 64 de ani a murit in camera de.

Incendiu la o locuinta din Timis, dupa ce cainele familiei a ros un cablu electric

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la o locuinta din comuna Giroc, judetul Timis, aflata la doar doi kilometri de Timisoara. Cauza incendiului este un scurtcircuit electric, provocat de cainele familiei care a ros un cablu, scrie news. ro.

Cum a reactionat populatia din Kosovo dupa ce premierul si-a dublat salariul

Militanti ai societatii civile din Kosovo au agatat marti 300 de cravate de grilajul din fata cladirii guvernului, pentru a protesta impotriva recentei decizii a premierului kosovar Ramush Haradinaj de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )