Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in serviciu

B1 B1,
Presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie l-a trimis in judecata pe presedintele Consiliului Judetean CJ) Ialomita, Silvian Ciuperca, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru interventii la un consilier. continuă pe B1

Baronul PSD de Ialomita, Silvian Ciuperca, trimis in judecata de procurorii DNA

Silvian Ciuperca, baronul PSD de Ialomita, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Procurorii anticoruptie i-au pus opt captete de acuzare care vizeaza infractiuni de luare de mita, fals intelectual sau abuz in serviciu. Alaturi de el, in acelasi dosar, vor fi judecate alte 14 persoane.

Un om de afaceri a fost trimis in judecata pentru o spaga de 1.200 de lei la ITM

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mircea Cioca, administratorul unei firme de constructii din judetul Hunedoara, sub acuzatia de dare de mita. Barbatul a fost prins in fagrant in timp ce oferea 1. 200 de lei unui functionar al Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara, pentru a fi scutit de o amenda.

Procurorul Marius Vladoianu, de la Parchetul Tribunalului Dolj, suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata pentru santaj

Procurorii Marius Vladoianu, de la Parchetul Tribunalului Dolj, si Ionel Tudosan, de la DIICOT, au fost suspendati din functie, miercuri, de Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA). Acestia sunt acuzati de trafic de influenta si santaj.

DNA: Liviu Musat (ADR Sud Muntenia) si Silvian Ciuperca (CJ Ialomita), au fsot trimisi in judecatas

Presedintele ADR Sud Muntenia, Liviu Musat, si presedintele Consiliului Judetean CJ) Ialomita, Silvian Ciuperca, au fost trimisi in judecata de DNA, procurorii propunand mentinerea obligatiei ca.

Presedintele CJ Ialomita, trimis in judecata alaturi de alte 14 persoane pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de alte 14 persoane, fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Muntenia.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, trimis in judecata de DNA

Ginerele lui Traian Basescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Avocatul Radu Pricop va fi judecat alaturi de Sergiu Lucinschi, fiul unui fost presedinte al Republicii Moldova. Cei doi sunt acuzati de santajarea unui om de afaceri cu un dosar penal, informeaza Digi24. ro.

Procurorul Marius Vladoianu, din dosarul Gorbunov, trimis in judecata pentru santaj si trafic de influenta

Marius Vladoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a fost trimis in judecata pentru santaj si traffic de influenta. Magistratul ar fi primit mita de la o persoana in beciul casei sale si ar fi facut presiuni asupra acesteia, prin intermediul unor barbati de etnie roma.

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, 1 iulie, la sediul Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu. Seful statului a participat la activitatile organizate cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la infi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )