Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele Iohannis nu accepta numirea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis nu accepta numirea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis va avea declaratii de presa luni, la ora 12, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

VIDEO. Presedintele Iohannis nu accepta numirea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni la pranz ca nu accepta numirea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru.

Iohannis a refuzat nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier

ACTUALIZARE 14:18 Catalin Predoiu: Decizia presedintelui de a o respinge pe Shhaideh este in interesul Romaniei Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge nominalizea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este facuta in interesul Romaniei si nu exista niciun risc de suspendare a presedintelui, deoarece acesta a respectat Constitutia, a afirmat astazi Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL. *ACTUALIZARE 13:32 Liderul PSD, Liviu Dragnea, va sustine, la ora 16. 00, o declaratie de presa la Palatul Parlamentului *ACTUALIZARE 13:27 Raluca Turcan: Guvernul nu trebuie transformat intr-un guvern de interpusi, aflat la dispozitia lui Liviu Dragnea *ACTUALIZARE 12:35 Basescu: Dragnea si Iohannis au obligatia sa gaseasca imediat o solutie *ACTUALIZARE 12:03 Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca nu accepta nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier si a solicitat coalitiei PSD-ALDE sa vina cu alta propunere.

Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat propunerea de premier: Este vorba despre un exces de putere. Forteaza declansarea unei crize politice

Copresedintele ALDE si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea PSD-ALDE privind numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, reprezinta un exces de putere.

Presedintele Klaus Iohannis anunta, la ora 12.00, daca o desemneaza sau nu pe Sevil Shhaideh in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis va anunta, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, daca o va desemna pe Sevil Shhaideh in functia de premier.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat sa o puna pe Sevil Shhaideh premier: Sfideaza votul din 11 decembrie. Este vorba despre un exces de putere. Forteaza declansarea unei crize politice

Copresedintele ALDE si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea PSD-ALDE privind numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, reprezinta un exces de putere.

Raluca Turcan sustine ca nu exista temei constitutional pentru suspendarea presedintelui Iohannis, dupa ce acesta a refuzat propunerea de numire a lui Sevil Shhaideh ca premier

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marti, ca nu exista temei constitutional pentru suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va recurge la aceasta masura, daca social-democratii ajung la concluzia ca este bine pentru tara, a urmare a deciziei sefului statului de a refuza numirea lui Sevil Shhaideh ca premier.

Ministerul indonezian de Externe a salutat propunerea lui Sevil Shhaideh ca prim-ministru

Ministerul de Externe al Indoneziei a salutat propunerea social-democratei Sevil Shhaideh pentru pozitia de premier al Romaniei. Daca presedintele o va desemna pentru a forma noul executiv, atunci aceasta va deveni prima femeie si prima musulmana premier in Romania, transmite Jakarta Globe.

Liviu Dragnea, asteptat sa dezvaluie care va fi urmatorul pas al PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh in functia de premier al Romaniei

Liderul social-democratilor si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa, la ora 16. 00, pentru a anunta care este urmatorul pas al PSD dupa ce seful statului a refuzat sa o desemneze pe Sevil Shhaideh in .

Calcaiul lui Ahile pentru Sevil Shhaideh. De ce este invocat sotul sirian ca o piedica fata de numirea premierului propus de PSD

Mai multi experti in politica internationala invoca legislatia privind accesul la informatii clasificate pentru a atrage atentia ca Sevil Shhaideh, propunerea coalitiei PSD-ALDE-UDMR pentru functia de prim-ministru al Romaniei, ar putea fi incompatibila cu functia, din cauza trecutului sotului, Akram Shhaideh.

Argumente pro si contra desemnarii d-nei Sevil Shhaideh. Ce va face presedintele Iohannis? Voi ce sfat ii dati?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gresit grav cand a ales-o pe d-na Sevil Shhaideh pentru functia de prim ministru. Din dorinta de a-si asigura un premier obedient, care sa nu-i iasa din ordine si dispozitii, Liviu Dragnea si-a pus in cap propriul partid, dar si opinia publica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )