Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Iohannis merge joi la Consiliul National al PNL. Peste 3.500 de liberali sunt asteptati la Romexpo

B1 B1,
Presedintele Iohannis merge joi la Consiliul National al PNL. Peste 3.500 de liberali sunt asteptati la Romexpo

Presedintele Iohannis va fi prezent, joi, la Consiliul National al PNL, care va avea loc la Romexpo, incepand cu ora 16:00, si la care vor participa peste 3. 500 de membri ai Partidului National Liberal,. continuă pe B1

Un nou derapaj. O consiliera a Vioricai Dancila l-a comparat pe presedintele Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler

Dana Rozalia Varga, consilier de stat al premierului Dancila pe zona problemelor care tin de minoritatea roma, a distribuit luni o postare controversata pe Facebook, in care presedintele Iohannis era comparat cu.

Dan Barna, dupa anuntul ca presedintele Iohannis va fi primit la Casa Alba: Eu merg in SUA, in septembrie Ce agenda are candidatul USR-PLUS pe taram american (VIDEO)

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a anuntat marti seara, in direct la B1TV, ca va merge in SUA, intre 21 si 28 septembrie, pentru diverse intalniri, dar si pentru forumul.

Presedintele Iohannis se va intalni pe 20 august cu presedintele SUA, Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump, a precizat marti seara Administratia Prezidentiala, noteaza Agerpres.

Presedintele Iohannis se intalneste cu Donald Trump, la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu de Donald Trump, la Washington, pe 20 august, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Casei Albe.

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

Daniel Breaz, noul ministru interimar al Educatiei. Presedintele Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care ministrul Culturii, Daniel Breaz, este desemnat ministru interimar al Educatiei. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )