Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prima reactie a lui Liviu Dragnea, dupa ce bugetul pe 2018 a fost aprobat: Este un buget care confirma continuarea programului nostru de guvernare

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Liviu Dragnea, dupa ce bugetul pe 2018 a fost aprobat: Este un buget care confirma continuarea programului nostru de guvernare

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut declaratii dupa ce Parlamentul a aprobat bugetul pe 2018. Este un buget care confirma continuarea programului nostru de guvernare in ceea ce. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

PRIMA REACTIE a senatoarei iNJURATE de PSD-istul Liviu Brailoiu: Nicio urma de rusine. Vom cere sanctionarea sa (VIDEO)

Circ cu injuraturi in Senat! Senatoarea USR Florina Presada a oferit, pentru B1 TV, o prima reactie dupa ce a fost jignita de PSD-istul Liviu Brailoiu. Printeso, Sugi P***!, i-a spus.

Liviu Dragnea critica primarii care au excedent bugetar. Primaria condusa de Gabriela Firea a avut anul trecut excedent - record de 700 milioane lei

Liviu Dragnea i-a criticat vineri pe primarii care inregistreaza excedent bugetar, dar se plang ca vor pierde bani de la buget in 2018. In contextul votarii legii bugetului, care a nemultumit multi primari, Liviu Dragnea a declarat ca trebuie sa spunem asta, nu o spunem cu rautate, o spunem doar cu o abordare pragmatica si economica. Excedentul reprezinta sumele pe care autoritatile locale le au in depozite, nefolosite, pe care le raporteaza an de an. Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a incheiat anul 2016 cu un excedent de circa 700 milioane lei.

O hotarare emotionala! Prima reactie a lui Tudorel Toader dupa ce CSM a decis ca a incalcat independenta justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rectionat miercuri dimineata dupa ce cu o zi inainte plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis cu majoritate de voturi ca a incalcat.

Liviu Dragnea vrea sa mute Ambasada Romaniei in Israel

O noua declaratie exploziva a lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD sustine ca Romania ar trebuisa isi mute ambasada in Israel la Ierusalim, dupa decizia lui Donald Trump de a.

Liviu Dragnea, surprins in Parlament. Ce a patit liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de colindatori in Parlament. Dupa inca o zi cu injuraturi in plen, seful Camerei Deputatilor a iesit pe holuri pentru a-i asculta pe tinerii.

LIVIU DRAGNEA S-A RETRAS din spatiul public! Recomandarea MEDICULUI pentru SEFUL PSD

Liviu Dragnea s-a retras de cateva zile din spatiul public. Seful PSD le-a spus jurnalistilor ca nu va comenta nici macar scandalul din Senat, afirmand ca a lasat-o mai usor cu.

Unde isi va petrece Liviu Dragnea Craciunul si Revelionul: Nimeni NU se astepta la asta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus unde-si petrece sarbatorile de iarna. Si nu, nu va pleca in Brazilia, asa cum ne obisnuise, ci va ramane pe meleagurile.

Liviu Dragnea, intrebat cand s-ar putea organiza referendumul privind redefinrea familiei: Cat de repede

Liviu Dragnea a declarat vineri ca referendumul privind redefinirea familiei va fi organizat cat mai repede, informeaza HotNews. intrebat de jurnalisti cand ar putea avea loc.

Liviu Dragnea, despre statutul Casei Regale: Discutiile sunt destul de controversate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca Guvernul va decide daca Palatul Elisabeta va ramane Casei Regale, mentionand ca proiectul de lege referitor la statutul Casei Regale va fi discutat in Parlament, deoarece lucrurile trebuie cumpanite foarte bine, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )