Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primariile se imprumuta pentru a asigura caldura din casele oamenilor. Se ia in calcul scumpirea gigacaloriei

Adevărul Adevărul,
Primariile se imprumuta pentru a asigura caldura din casele oamenilor. Se ia in calcul scumpirea gigacaloriei

Cresterile salariale ale angajatilor din primarii, estimate de INS la o majorare medie de 54%, au lasat administratiile locale fara banii de subventii pentru energie termica sau iluminat public, motiv pentru care Ministerul Finantelor a initiat un proiect de OUG, prin care primariile se pot imprumuta pana la 450 milioane de lei pentru furnizarea caldurii. continuă pe Adevărul

Primariile se imprumuta pentru a asigura da caldura din casele oamenilor. Se ia in calcul scumpirea gigacaloriei

Cresterile salariale ale angajatilor din primarii, estimate de INS la o majorare medie de 54%, au lasat administratiile locale fara banii de subventii pentru energie termica sau iluminat public, motiv pentru care Ministerul Finantelor a initiat un proiect de OUG, prin care primariile se pot imprumuta pana la 450 milioane de lei pentru furnizarea caldurii.

Reguli stricte pentru neutralitatea internetului din SUA

California a adoptat, ieri, cele mai stricte reguli referitoare la neutralitatea internetului din Statele Unite, care sunt insa criticate de administratia Trump, transmite MarketWatch.

Serena Williams, COMPLET GOALA! Imaginile cu care si-a SOCAT fanii: O fac pentru toate femeile din intreaga lume (VIDEO)

Serena Williams, fostul lider mondial din tenisul feminin, si-a socat fanii dupa ce a incarcat pe un cont de Instagram un video in care apare complet dezbracata. in descrierea postarii de pe contul de Instag.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )