Libnet.ro
UNICEF

22:30

Programul complet al evenimentelor care vor avea loc la Galati de Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
Programul complet al evenimentelor care vor avea loc la Galati de Ziua Nationala a Romaniei

Evenimentele oficiale, organizate de Prefectura si Garnizoana Galati, vor fi completate cu o serie de spectacole de teatru si concerte folclorice puse la dispozitia galatenilor de Primaria municipiului si de institutiile culturale subordonate. continuă pe Adevărul

Cum se va sarbatori 1 Decembrie 2019 la Cluj. Programul complet al manifestarilor dedicate Zilei Nationale

1 Decembrie 2019 se va sarbatori la Cluj cu fast. Programul complet al manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romanilor cuprinde, pe langa altele, o serie de concerte rock in centrul orasului, dar si un program folcloric.

Klaus Iohannis a anuntat numarul militarilor care vor participa la misiuni internationale in 2020: Romania isi ia foarte in serios misiunea de a exporta securitate (VIDEO)

Romania continua misiunile armate internationale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa sedinta CSAT, ca a aprobat fortele armate care vor participa la misiuni anul viitor. Am avut.

Cum arata cele mai noi vagoane de dormit europene care vor circula in Europa centrala din 2022

Austriecii de la OBB au prezentat cum vor arata cele mai noi vagoane de dormit si cusetele care vor circula din 2022 intre oarse mari din Europa centrala. Sunt cele mai moderne vagoane de pe trenurile de noapte europene si ofera chiar si un fel de mini-capsule, pentru ca cei de la cuseta sa aiba intimitate. Desi trenurile de noapte s-au imputinat masiv, austriecii de la OBB isi extind brand-ul Nightjet, dar cumpara vagoane ultra-moderne pentru a atrage clienti.

Evenimentele dedicate sarbatorilor de iarna vor avea loc in PMAN si in scuarul Catedralei

Evenimentele dedicate sarbatorilor de iarna se vor desfasura in acest an in Piata Marii Adunari Nationale si in scuarul Catedralei. Despre aceasta s-a discutat in cadrul unei sedinte cu participarea premierului Ion Chicu, dar si a primarului general al municipiului Chisinau, Ion Ceban, transmite IPN.

EXCLUSIV Parlamentul European a declansat o ancheta si vor avea loc primele audieri in cazul oilor ucise in Portul Midia: Romania risca declansarea procedurii de infrigement (VIDEO)

EXCLUSIV Cazul transportului de oi care a esuat chiar la plecarea din portul Midia, ducand la moartea a mai bine 14. 600 de oi, a starnit reactii puternice din partea Parlamentului European care a deschis o anchet.

Padurarii vor avea arme letale. Noile reglementari privind personalul silvic, votate de Parlament

Legea privind statutul personalului silvic care le da dreptul padurarilor de a purta arme letale a fost adoptata, de Camera Deputatilor, decizionala in acest caz. in prezent padurarii au doar armament neletal in dotare, conform unor modificari efectuate in trecut de catre Guvern.

Ministrul de Interne ii avertizeaza pe cei care vor sa comita fraude electorale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lansat un avertisment in atentia persoanelor care ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )