Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD se reuneste la Baile Herculane, pentru sedinta Comitetului Executiv National

Antena3 Antena3,
PSD se reuneste la Baile Herculane, pentru sedinta Comitetului Executiv National

Stadiul implementarii programului de guvernare, la 10 luni, se va afla cel mai probabil in centrul discutiilor reuniunii Comitetului Executiv National al PSD, care va avea loc vineri la Baile Herculane,. continuă pe Antena3

Protest la sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Herculane: Condamnatii penali nu pot conduce tara!

Cateva persoane protesteaza in fata hotelului in care PSD s-a reunit, la Baile Herculane, pentru sedinta Comitetului Executiv National. Protestatarii scandeaza condamnatii penali nu pot conduce tara, raspunsul a venit din partea senatorului Ecaterina Andronescu: nu decideti dumneavoastra, decide poporul.

DOCUMENT A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Baile Herculane. Se prezinta un raport cu masurile realizate din programul de guvernare/ Tudose si Dragnea au venit impreuna

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD de la Baile Herculane a inceput in jurul orei 11. 20, dupa ce la hotel au ajuns Liviu Dragnea si Mihai Tudose. In sedinta urmeaza sa fie prezentat un raport realizat de partid cu obiectivele realizate din programul de guvernare si 100 de masurile indeplinite. Vezi in text documentul si atasat)Se actualizeaza.

Liderii PSD analizeaza masurile realizate din programul de guvernare

ACTUALIZARE 13:08 Dragnea si Tudose, asteptati cu huiduieli la sedinta CEx al PSD: Sa vina DNA sa va ia Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose au fost huiduti de cateva persoane, astazi, la Baile Herculane, unde are loc sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului. ------------ Liderii PSD s-au reunit astazi in sedinta Comitetului Executiv National CEx) la Baile Herculane, ca sa analizeze masurile din programul de guvernare, despre care sustin ca le-au realizat in cele zece luni de guvernare.

Prezenta PSD-istilor la Herculane e ca intoarcerea unui criminal la locul faptei

PSD se va reuni intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, care se va desfasura la Baile Herculane. Statiunea, construita acum 2000 de ani si considerata cea mai luxoasa din Europa in vremea.

Scandal la sedinta PSD. Liviu Dragnea si premierul Tudose intampinati cu huiduilei de catre protestatari

Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au ajuns la hotelul din Baile Herculane pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Cei doi au fost intampinati cu huiduieli de.

Dragnea, in fata Comitetului Executiv al PSD pentru prima data dupa inceperea urmaririi penale in cel de-al treilea dosar de coruptie

Liviu Dragnea si conducerea PSD, plus o serie de ministri, in frunte cu premierul Mihai Tudose, se intalnesc vineri, 17 noiembrie, la Baile Herculane.

VIDEO Dragnea si Tudose, intampinati cu huiduieli la Baile Herculane. O femeie le-a cerut demisiile si a invocat procurorii DNA

Liderii PSD au fost intampinati de cativa protestatari vineri, 17 noiembrie, in fata hotelului din Baile Herculane unde a fost programata sedinta Comitetul Executiv al partidului.

Plesoianu cere Comitetului Executiv National al PSD un miting impotriva abuzurilor

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis o scrisoarea deschisa Comitetului Executiv National al PSD in care cere organizarea unui miting al tuturor romanilor care vor sa strige impotriva abuzurilor sau care refuza statutul de colonie.

Filialele PSD au unda verde de la partid sa organizeze mitinguri - decizie CEx: Nu vreau sustinere pentru mine

Liviu Dragnea a anuntat vineri ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a decis ca organziatiile PSD din tara pot organiza mitinguri, stabilind clar motivul. El a declarat insa ca nu vrea sustinere pentru el.

Filialele PSD au unda verde de la partid sa organizeze mitinguri. Dragnea: Nu vreau sustinere pentru mine

Liviu Dragnea a anuntat vineri ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a decis ca organziatiile PSD din tara pot organiza mitinguri, stabilind clar motivul. El a declarat insa ca nu vrea sustinere pentru el.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )