Libnet.ro
UNICEF

10:45

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Exista posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa pacaleasca comisia de expertiza

Antena3 Antena3,
Psihiatrul Gabriel Diaconu: Exista posibilitatea ca Gheorghe Dinca sa pacaleasca comisia de expertiza

Medicul psihiatru, Gabriel Diaconu, a explicat pentru Antena 3 ca Gheorghe Dinca va fi supus expertizei psihiatrice, iar cel mai probabil expertiza va continua pe mai multe zile, fiind un proces extrem de. continuă pe Antena3

Cazul Caracal. Psihiatrul Gabriel Diaconu: Doar expertiza medico-legala poate saconfirme daca a avut discernamant cand a comis crimele

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 informatiile venite pe surse, referitoare la criminalul din Caracal, si anume ca sufera de tulburari de personalitate si ca a fost internat de zece ori la.

Psihiatrul Gabriel Diaconu: Motivatia unui criminal de a minti este fie fuga de responsabilitate, fie placerea de a-i vedea pe anchetatori inferiori inteligentei lui

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a declarat miercuri, la Antena 3, cadeclaratiile lui Gheorghe Dinca trebuie luate intre anumite paranteze si in functie de expertiza lui psihiatrica. Sunt doua puncte.

Le-a propus sa le faca rost de fete! Ce afaceri ilegale ar fi facut fiica lui Gheorghe Dinca

Acuzatii extrem de grave la adresa fiicei lui Gheorghe Dinca. Nicolae Cilan, om de afaceri, sustine ca o stie bine pe Daniela Dinca. Am italieni care au confirmat ca le-a oferit posibilitatea sa se.

Procurorii si politistii au apreciat de comun acord ca nu este oportuna patrunderea in domiciliul lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06.00, exista riscul compromiterii probelor (raport Parchetul General)

Procurorii si politistii au apreciat ca nu este oportuna patrunderea in domiciliul lui Gheorghe Dinca inainte de ora 06. 00, intrucat exista riscul compromiterii probelor in situatia in care autorul nu se afla acolo, se arata in raportul realizat de Sectia de indrumare si Control din cadrul Parchetului General in ceea ce priveste interventia in cazul Caracal.

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

Inculpatul Gheorghe Dinca este suspectat ca ar fi comis si alte crime Copiii si sotia sustin ca a fost un tata model - avocat

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea procurorilor ca acesta ar fi comis si alte crime.

Avocatul lui Gheorghe Dinca confirma ca inculpatul este suspectat ca ar fi comis si alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei Melencu, de 18 ani, Alexandru Bogdan, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta ar fi comis si alte.

Gheorghe Dinca avea o pensie de 659 de lei si o avere impresionanta. Cati bani a luat pe unul dintre terenurile vandute

Toata Romania a vazut conditiile in care Gheorghe Dinca locuia. Cu toate astea, se pare ca ar beneficia de o pensie care i-ar putea aduce alt confort. Despre ce suma este vorba? Ce pensie are Gheorghe Dinca? in ciuda conditiilor grele de trai pe care le afisa, barbatul a muncit pe tot parcursul tineretii sale, .

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Ajutor pentru Gheorghe Dinca? Proprietarul masinii albastre a intrat in vizorul politiei, dupa ce a incercat sa vanda duba pe net

Politia il cauta acum pe proprietatul masinii albastre care apare in imaginile video din ziua crimelor din Caracal. Acesta ar putea sa fi fost ajutorul lui Dinca. Proprietarul masinii din imaginile video din ziua crimelor, ajutorul lui Dinca? Oamenii legii il suspecteaza pe proprietarul masinii albastre pentru ca i-ar fi oferit lui Gheorghe Dinca ajutor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )