Libnet.ro
UNICEF

23:15

Purtatorul de cuvant al PSD a fost suspendat din functie. Lucian Romascanu a folosit un limbaj vulgar!

Antena3 Antena3,
Purtatorul de cuvant al PSD a fost suspendat din functie. Lucian Romascanu a folosit un limbaj vulgar!

Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD, la fel si angajata biroului de presa al partidului care apare in inregistrarea in care Romascanu foloseste un limbaj licentios. continuă pe Antena3

Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a fost suspendat din functie, a anuntat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romascanu a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite.

VIDEO Purtatorul de cuvant al PSD, suparat ca jurnalistii intarzie la declaratii: O sa primeasca o p... in c... toti Se pare ca am avut o scapare de limbaj pe care o regret

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite. Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu.

Lucian Romascanu, suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD dupa scandalul injuriilor adresate jurnalistilor

Lucian Romascanu a fost suspendat vineri din functia de purtator de cuvant al PSD, a anuntat presedintele social-democratilor. Marcel Ciolacu a precizat ca si angajata biroului de presa al partidului, care era alaturi de Romascanu cand acesta a avut o iesire grobiana la adresa jurnalistilor, a fost suspendata.

Veste cumplita pentru Mircea Sandu! A fost diagnosticat din nou cu cancer

La 11 ani dupa ce a luptat pentru a invinge cancerul la colon, Mircea Sandu a fost din nou pus la incercare. Medicii din Franta l-au anuntat in luna iunie ca are o tumoare maligna la plamani, anunta Gazeta Sporturilor. Din fericire pentru cel care a condus Federatia Romana de Fotbal intre 1990 si 2014, .

UPDATE Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al partidului. Senatorul PSD a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalulsedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de.

Un fost ministru din guvernul Ciolos candideaza pe listele PSD. Cine este persoana celebra care a schimbat barca: Am incredere in Gabriela Firea

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, care a fost si ministrul Sportului in guvernul Ciolos, anunta ca a decis sa candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer, dupa 11 ani. Fostul presedinte al FRF a fost operat in Franta

Mircea Sandu a fost din nou diagnosticat cu cancer, la 11 ani dupa ce a primit acelasi diagnostic. Fostul presedinte al FRF si-a descoperit o tumoare la plamani, in urma unui control de rutina. Din fericire,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )