Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu: Critic Guvernul pentru ca il consider mai tampit decat guvernele anterioare

B1 B1,
Radu Banciu: Critic Guvernul pentru ca il consider mai tampit decat guvernele anterioare

Radu Banciu a afirmat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, ca prin criticiele sale asupra Guvernului incearca sa atraga atentia asupra celui mai mare pericol din lumea. continuă pe B1

Radu Banciu, despre relansarea TVR 3: Pufulica este oaia alba, nu neagra a redactiei. O mangaie pe cap si toate lucrurile sunt bine

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, o captura video dintr-o emisiune a relansatului post TVR 3 in care oaia Pufulica este prezentata.

Oscar 2014: Filmele Elysium, Gravity si Iron Man 3, pe lista nominalizarilor pentru cele mai bune efecte speciale

Peliculele Elysium, Gravity si Iron Man 3 se numara printre lungmetrajele care au fost incluse pe lista scurta de propuneri pentru nominalizari la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale. Tot.

Havok Physics va fi folosit de Ubisoft pentru cele mai noi titluri ale sale

Motorul de randare Havok Physics va fi folosit de Ubisoft in productia ultimelor jocuri, ca Assassins Creed IV Black Flag. Folosind acest motor de randare grafica, Ubisoft reuseste sa aduca un nivel mai ridicat de imersiune in lumea unuia dintre cele mai asteptate jocuri, Assassins Creed IV Black Flag. Assassins Creed IV Black Flag avea o multime de provocari legate de physics, iar Havok a fost instrumentul in rezolvarea acestora. in primul rand, era vorba de simularea ambarcatiunilor din secolul [].

Obama promite reforme pentru un mai mare autocontrol al NSA

Presedintele SUA, Barack Obama, a dat, ieri, asigurari ca va propune in curand reforme pentru un mai mare autocontrol al Agentiei de Securitate Nationala NSA), transmite EFE.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )