Libnet.ro
UNICEF

17:45

Radu Banciu, despre Victor Ponta: Daca erai chiar asa de induiosat de familie iti reamintesc un singur lucru: puteai sa iti dai doctoratul pe bune (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Victor Ponta: Daca erai chiar asa de induiosat de familie iti reamintesc un singur lucru: puteai sa iti dai doctoratul pe bune (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre audierea surorii premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, la sediul DNA Ploiesti. imi si imaginam astazi, daca. continuă pe B1

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Radu Banciu, despre retragerea lui Crin Antonescu din viata politica: Va avea mai mult timp pentru odihna. Era o functie care iti lasa mai putin timp pentru dormit

Radu Banciu a comentat, duminica seara, anuntul facut de senatorul PNL Crin Antonescu privind retragerea sa din viata politica, dupa terminarea mandatului de parlamentar. Banciu a declarat ca functia pe care o.

Radu Banciu, la un an de la ruperea USL: Astazi avem o gluma de PNL. PSD-ul ala de atunci care se pregatea sa ne guverneze e astazi mititel (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca pe 25 februarie se implineste un an de la ruperea USL. Pe 25 februarie 2014, astazi un personaj sters.

Radu Banciu: Vom ajunge in maximum trei ani sa nu mai fie niciun parlamentar care sa nu aiba probleme grave in justitie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul Directiei Nationale Anticoruptie. Am aflat astazi de la doamna Kovesi ca sunt vreo 5. 000 de dosare care.

Sora premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti. Senatorul de Prahova Radu Oprea, citat ca martor in dosar

Alexandra Hertanu, sora lui Victor Ponta, a ajuns joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului. Sora premierului a iesit dupa aproximativ doua ore de la audieri, fara sa faca declaratii.

Traian Basescu: Daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria

Traian Basescu a afirmat marti seara, la B1 TV, ca guvernul Victor Ponta nu va rezista pana la Pasti daca presedintele Klaus Iohannis face un mic efort.

Victor Ponta nu poate renunta la titlul de doctor

Victor Ponta nu poate renunta la titlul de doctor, asa cum isi doreste. Camera Deputatilor a votat eliminarea dreptului unei persoane de a renunta unilateral la acest titlu. in sala s-a aflat chiar si Victor.

Victor Ponta, despre audierea surorii sale: Evident ca nu comentez. Nu va mai luati dupa surse

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, pentru a doua oara joi, despre audierea surorii sale, Alexandra Hertanu, in calitate de martor la sediul DNA Ploiesti in dosarul care il priveste pe sotul acesteia, Iulian.

Victor Ponta, intrebat despre audierea surorii sale la DNA: Hai, ma, voi sunteti seriosi? Eu vizitez un spital

Premierul Victor Ponta, intrebat de jurnalisti cum comenteaza faptul ca sora lui este audiata la DNA in dosarul in care sotul acesteia e arestat preventiv sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala, a raspuns Hai, ma, sunteti seriosi ?, spunand ca el a venit sa viziteze un spital, potrivit agentiei Mediafax.

Basescu: Cu un efort al lui Iohannis, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1Tv, ca perspectiva este ca Guvernul Ponta sa fie daramat si a sustinut ca daca presedintele Iohannis face un mic efort, Victor Ponta nu mai mananca oua rosii la Palatul Victoria.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )