Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: Filozoafa Monica Gabor s-a saturat sa se trezeasca dimineata langa chinezul care duhneste a energizant

B1 B1,
Radu Banciu: Filozoafa Monica Gabor s-a saturat sa se trezeasca dimineata langa chinezul care duhneste a energizant

Radu Banciu a comentat, luni seara, in emisiuneaLumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre valul de filozofie care a lovit-o pe Monica Gabor si care a ajuns la nivel de arta. Este absolut. continuă pe B1

De ce o catalogheaza magistratii pe Monica Gabor drept mama iresponsabila!

Unul din motivele pentru care Monica Gabor a fost considerata mama iresponsabila si a pierdut custodia fiicei sale este ca obisnuia ca in fiecare dimineata sa isi rezolve treburile la calculator si sa vorbeasca la telefon in camera ei pana la ora 12 si abia apoi se ocupa de Irina Columbeanu. Continue reading .

Radu Banciu: Valentina Pelinel, sechestrata de uraganul Sandy intr-un zgaraie-nori. Arata ea a femeie care n-are treaba la New York de uragan?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat joi seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre ghinionul Valentinei Pelinel de a ramane sechestrata la etajul 21 al unui zgaraie-nor din New.

Radu Banciu: Cacarau fuge la Teleorman de frica maidanezilor din Sectorul 3

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminica seara, in emisiuneaLumea lui Banciu, difuzata deB1 TV, despre alegerea lui Crin Antonescu de a candida la alegerile parlamentare intr-un colegiu din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )