Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan ii face praf pe speculanti, in plina criza: Blestematilor

Playtech Playtech,
Rares Bogdan ii face praf pe speculanti, in plina criza: Blestematilor

Textul scris de Rares Bogdan acum trei zile pentru platforma Agora Digi inca mai face furori in online. Chiar daca si-a schimbat cariera de jurnalist cu cea de politician, morbul scrisului nu l-a parasit. Rares Bogdan a tunat si a fulgerat impotriva celor care, profitand de panica oamenilor, au crescut exagerat alimentelor si al produselor . continuă pe Playtech

Rares Bogdan: Trebuie sa gandim un pachet prin care sa sprijinim institutiile media in aceasta perioada, pentru ca sunt vitale in comunicarea publica (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan a vorbit joi, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre faptul ca firmele care aleg sa functioneze in perioada crizei generate de noul coronavirus ar.

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Ce se intampla la Catedrala Mantuirii Neamului, in plina criza. Ce spun reprezentantii Patriarhiei

In plina epidemie de coronavirus, majoritatea santierelor s-a oprit, motiv pentru care poti numara pe degete unde mai este miscare. La fel se intampla si in cel mai mare santier din Romania, cel de langa Palatul Parlamentului, acolo unde se ridica Catedrala Mantuirii Neamului si unde doar o mana de oameni se incapataneaza sa ramana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )