Libnet.ro
UNICEF

21:00

Realizatorul TV Simon Cowell, ATACAT cu oua in finala Britains got talent (VIDEO).

România Liberă România Liberă,
Realizatorul TV Simon Cowell, ATACAT cu oua in finala Britains got talent (VIDEO).

O violista a aruncat cu oua in realizatorul TV Simon Cowell, in timpul finalei concursului Britanicii au talent, care a avut loc sambata seara. Violista Natalie Holt a participat la editia din 2012 a emisiunii, alaturi de formatia ei, Raven Quartet, insa nu a trecut de preselectii, potrivit Daily Mail, citat de B1. ro. Citeste si FOTO+ VIDEO. Show-ul INCREDIBIL cu care o trupa de unguri este pe punctul de a castiga Britains Got Talent Ea l-a atacat cu oua pe Cowell in timp care se . continuă pe România Liberă

VIDEO Britanicii au talent. Realizatorul TV Simon Cowell, improscat cu oua in marea finala

In ultimul episod din sezonul al saptelea de la Britains Got Talent, producatorul Simon Cowell nu a avut parte de o surpriza artistica, dupa cum se astepta, ci de un eveniment neplacut. O cantareata de opera l-a lovit cu oua, murdarindu-i camasa cu galbenus, spre amuzamentul tele)spectatorilor.

Realizatorul TV Simon Cowell, improscat cu oua in finala Britanicii au talent (VIDEO)

O violista a aruncat cu oua in realizatorul TV Simon Cowell, in timpul finalei concursului Britanicii au talent, care a avut loc sambata seara. Violista Natalie Holt a participat la editia din 2012 a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )