Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Peste 1.000 de tineri din Timisoara, asteptati sa-si aleaga presedintele

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Peste 1.000 de tineri din Timisoara, asteptati sa-si aleaga presedintele

Aflata in fata unor alegeri cruciale pentru viitorul tarii, Republica Moldova a organizat sectii de votare si in Diaspora, una dintre acestea fiind la Timisoara, unde invata multi studenti basarabeni. Sectia de votare de la Timisoara este la liceul Ion Vidu, iar aici sunt asteptati sa voteze aproximativ 1. 000 de persoane. continuă pe Adevărul

Alegeri in Republica Moldova: Bucurestiul nu s-a amestecat in alegerile de peste Prut

Romania s-a raportat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova cu prudenta. Oficialii de la Bucuresti nu si-au exprimat sprijinul pentru vreunul dintre candidati.

Se face cu suta de lei si iscalitura! Campania electorala din Republica Moldova seamana cu atmosfera din Teleorman, de la alegerile de acum cativa ani (VIDEO)

Republica Moldova se afla in fata unei decizii extrem de importante pentru viitorul tarii, cetatenii de peste Prut urmand sa-si aleaga prin vot viitorul presedinte. Cum era de asteptat, campania el.

Alegeri Prezidentiale la Chisinau cu frica reintoarcerii in strafundurile Siberiei si a provocarilor militare ruse in Transnistria

La 30 octombrie are loc primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Chisinaul a fost de fapt inundat de sondaje de opinie contradictorii, dar practic majoritatea covarsitoare sunt cele care aratau ca pe locul doi si trei se plasau in ordine Maia Sandu, candidatul PAS si Andrei Nastase, candidatul PPDA.

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Mama candidatei Maia Sandu se teme pentru viata fiicei sale

Mama candidatei unice a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) la alegerile prezidentiale din Republica Moldova se teme pentru viata fiicei ei, Maia Sandu.

Un ONG a descoperit mai multe nereguli in organizarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidatii ar fi dat cadouri electorale, iar sectiile de votare ar fi fost pregatite insuficient

Un raport de monitorizare realizat de o organizatie non-guvernamentala arata ca sectiile de votare din Republica Moldova au fost insuficient pregatite pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica. Totodata, concurentii electorali ar fi folosit resursele administrative drept cadouri electorale, iar in rapoartele financiare prezentate de acestia ar fi cheltuieli nereflectate.

Jurnalistul Sabin Orcan, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Se da un meci intre Maia Sandu si Igor Dodon

Directorul editorial al ziarului Romania libera Sabin Orcan a discutat, joi seara, despre alegerile prezidentiale care vor avea loc, duminica, in Republica Moldova, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Siliviu Manastire. Astfel, jurnalistul a explicat ca alegerile sunt ca un meci intre candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM) si presedintele Partidului Socialistilor, Igor Dodon.

Candidata Maia Sandu acuza Procuratura ca ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Procuratura Generala din Republica Moldova ar incerca sa influenteze rezultatul alegerilor prezidentiale din 30 octombrie, prin redeschiderea unui dosar legat de procurarea camerelor de supraveghere folosite la examenele de bacalaureat, in perioada cand Maia Sandu era ministru al Educatiei, a sustinut, miercuri, candidata unica a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) si Partidului Liberal Democrat PLDM).

Rasturnare de situatie in Republica Moldova: Un grup de membri ai Partidului Comunistilor a anuntat ca il va sustine la alegerile prezidentiale pe Igor Dodon

Rasturnare de situatie la alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Dupa ce a anuntat ca Partidul Comunistilor va boicota alegerile, un grup de membri s-a razgandit si a anuntat ca va deveni.

Mod inedit de promovare inaintea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Candidata Maia Laguta, in varsta de 62 de ani, s-a pozat in costum de baie pe Facebook (FOTO)

Maia Laguta, candidat independent la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, este singura dintre cei care vor sa devina presedinte care nu are panouri publicitare. Aceasta a ales sa se promoveze altfel,.

Liderul PPEM, Iurie Leanca, dupa apartia informatiilor ca s-ar retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Am ajuns la concluzia ca mai avem nevoie de timp. Vom lua o decizie

UPDATE: Candidatul PPEM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a anuntat miercuri ca mai are nevoie de timp pentru a lua o decizie cu privire la participarea sa in campania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )