Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reteta de toamna: cel mai bun chec cu pere intregi

Adevărul Adevărul,
Reteta de toamna: cel mai bun chec cu pere intregi

Vrei o reteta pentru un desert delicios de toamna? Atunci trebuie sa incerci acest chec cu ciocolata si cu multe fructe. La mesele festive, ii poti servi pe cei dragi, prietenii si familia cu o bucatica de chec cu pere intregi. continuă pe Adevărul

Microsoft lucreaza la cel mai bun smartphone de pe piata

Microsoft a avut deja mai multe incercari mai mult sau mai putin de succes in sfera smartphone-urilor, dar compania nu se da batuta deocamdata. CEO-ul companiei, Satya Nadella, arata ca acestia dorescin continuare sa se afirme pe piata telefoanelor mobile, iar pentru asta, lucreaza din greu la urmatoarea linie de smartphone-uri. Astfel, Nadella spune ca [].

ROMAN, pe lista Premiilor Goya 2017. Clujeanul Ovidiu Crisan este nominalizat la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar (VIDEO)

Numele Romaniei este dus cu bine peste hotare. Vorbim de Premios Goya, premii decernate de Academia de Arte si Stiinte Cinematografice din Spania, care recompenseaza cele mai bune filme din Spania, in.

Rooney, cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United in cupele europene

Atacantul englez Wayne Rooney a stabilit, joi seara, un nou record in tricoul formatiei Manchester United.

Mircea Rednic, despre cel mai bun jucator de la Dinamo: Era in stare sa stranga toate paharele de pe masa

Vali Lazar, cel mai in forma dinamovist, a declarat recent ca, daca ramanea Mircea Rednic la Dinamo, el ar fi fost nevoit sa plece.

Noul telefon Honor de la Huawei arata ca 2016 e cel mai bun an al companiei

Primele telefoane cu Android ale Huawei erau cel mult incercari laudabile, dar in 2016 a reusit prin trei lansari sa arate ca isi poate construi o imagine buna.

Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

Andy Murray este noul numar ATP dupa ce si-a adjudecat trofeul de la Turneul Campionilor. De asemenea, el a castigat si Wimbledon in acest an, devenind cel mai bun jucator de tenis din.

Recordul neasteptat inregistrat de cel mai bun festival din Europa. Ce s-a intamplat cand s-au pus in vanzare primele abonamente

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anuntat, vineri seara, 25 noiembrie, ca primele abonamente la editia din 2017 au fost vandute instant.

Cum faci cel mai bun pilaf: tainele preparatului usor si deosebit de gustos, cat se fierbe orezul ca sa ramana intreg

Fel de mancare nelipsit de pe mesele romanilor, pilaful se gateste rapid si este un deliciu, daca gospodinele respecta metoda prepararii. Regretatul Radu Anton Roman explica pe indelete in lucrarea sa Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia) cum se face pilaful si la ce trebuie sa fie atente femeile atunci cand il gatesc. Gastronomul ofera si cateva secrete pentru o mancare deosebita.

Cel mai derutant test de geografie: reusiti sa raspundeti la toate intrebarile fara sa picati cel putin o data in capcana?

Care este cel mai inalt munte din Europa? Care este capitala Turciei? Care este cel mai lung rau din lume? Sunteti sigur de raspunsurile la aceste intrebari? Ramane de vazut!.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai ridicat curs din ultimele 20 de luni fata de dolar, dupa ce, in ziua precedenta, administratia a publicat unele date care arata ca expansiunea economica a SUA se mentine intacta, ceea ce sustine cazul unei viitoare majorari a dobanzilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )