Libnet.ro
UNICEF

09:00

REVISTA PRESEI Cine sunt cei mai bogati ministri din Guvernul Leanca

Adevărul Adevărul,
REVISTA PRESEI Cine sunt cei mai bogati ministri din Guvernul Leanca

Pana acum cinci ministri, printre care si premierul Iurie Leanca, si-au declarat venituri mai mari de un milion de lei. continuă pe Adevărul

Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Cine sunt cei mai mari duhovnici ai Romaniei, minunile, invataturile si indemnurile lor. Ce face fiul filosofului Constantin Noica si de ce se strang mii de oameni in jurul lui, afla sambata seara, la.

Concedieri masive la Pitesti. Cine sunt cei afectati.

Compania Draxlmaier va restructura 292 de posturi din fabrica de cablaje auto de la Pitesti, echivalentul a 8% din personalul locatiei de productie si 2% din totalul angajatilor grupului german in Romania, joi a avut loc o prima intalnire cu reprezentantii sindicatelor, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, compania angajeaza in acest an 1. 500 de persoane pentru fabricile de la Codlea judetul Brasov) si Satu Mare, se arata intr-un comunicat al Draxlmaier. Dinamica pietei auto la .

REVISTA PRESEI 20.06.2013

ADEVARUL *Ce cauta in Balcani sefii marilor servicii secrete Saptamana aceasta, in Romania s-au aflat doi dintre cei mai informati oameni din lumea: Nikolai Patrusev, seful Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, care a condus ani de zile serviciile secrete ruse, FSB fost KGB) si John Brennan, directorul CIA.

REVISTA PRESEI: Guvernul Ponta imparte fara licitatie 10 milioane de euro baietilor ...

Curentul titreaza Guvernul Ponta imparte fara licitatie 10 milioane de euro baietilor destepti cu firme de apartament si experti pe fonduri europene. Romania ar putea avea din nou de suferit din cauza procedurilor de atribuire a unor contracte grase in ceea ce priveste firmele de experti in fonduri europene care vor fi angajate de catre guvernul Ponta pentru a aduce in tara bani europeni. Aproape 8 milioane de euro fara TVA sunt puse la bataie de catre guvernul Victor Ponta pentru o .

REVISTA PRESEI. Corlatean: Aderarea Romaniei la Schengen NU mai este prioritara.

Gandul titreaza: Titus Corlatean, despre noile tensiuni din Transnistria: Sfatul meu pentru colegii de la Chisinau este sa fie extrem de inteligenti politic in aceste momente. Corlatean a discutat, intr-un interviu acordat Gandul, despre tensiunile din Transnistria, dar si despre aderarea Romaniei la Schengen. Corlatean a aratat ca primirea in Schengen nu mai este prioritara. Aderarea la Schengen ramane importanta pentru noi, insa nu mai este prioritara, a mai aratat Corlatean. Daca .

Top 5 cele mai citite articole ale saptamanii.

Cel mai citit articol al saptamanii a fost editorialul lui Dan Cristian Turturica intitulat Planul Basescu Ponta impotriva lui Voiculescu - Antonescu. Un nou scandal. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Victor Ponta dupa anuntul presedintelui ca va organiza un nou referendum pentru reducerea numarului de parlamentari si trecerea la un legislativ unicameral. Dupa care a adaugat: sa faca orice referendum doreste are dreptul, foarte bine. Citeste .

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

Moldovenii sunt printre cei mai pesimisti oameni din lume in privinta gasirii unui nou loc de munca

Potrivit unui sondaj desfasurat de Gallup in 141 de tari, 90% dintre moldoveni sunt reticenti in privinta sanselor de gasire a unui nou loc de munca in aceasta perioada.

VIDEO Cei mai buni baieti rai din cinematografia romaneasca

Actorul James Gandolfini a incetat din viata, dar mostenirea sa ramane. Tony Soprano, un cap de familie, dar si un cap al mafiei americane, este considerat unul dintre cele mai bune personaje negative din istoria televiziunii americane, alaturi de alti ticalosi celebri, precum J. Ewing din Dallas si Newman din Seinfeld. insa si cinematografia romaneasca are baietii ei rai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )