Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rihanna se relaxeaza in Thailanda! Vezi aici fotografiile sexy!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna se relaxeaza in Thailanda! Vezi aici fotografiile sexy!

Diamonds World Tour trece si prin Asia, se filmeaza si clipul piesei What Now, asa ca se cuvine si o mica vacanta in Thailanda. Asa pare a fi gandit frumoasa cantareata din Barbados care luna aceasta a reinceput o noua serie de concerte din cadrul ultimului sau turneu. Intre timp insa Rihanna si-a gasit timp . continuă pe Devorator Monden

TLC vor lansa un album greatest hits 20! Vezi aici coperta si tracklistul!

Una dintre cea mai bine vanduta formatie feminina din toate timpurile revine in atentia publicului cu un album greatest hits care cuprinde cele mai cunoscute hituri ale fetelor lansate de-a lungul carierei lor. TLC nu au mai lansat niciun album din anul 2002 de cand Lisa Left Eye Lopes a murit intr-un accident de masina.

iHeartRadio Music Festival 2013. Vezi aici prestatiile live ale artistilor!

Cei mai cool artisti ai momentului s-au aflat in weekend-ul care tocmai a trecut in Las Vegas, luand parte la iHeartRadio Music Festival 2013, pe scena caruia au urcat si au incantat audienta cu hiturile lor. Printre acestia s-au numarat staruri precum Justin Timberlake, Miley Cyrus, Drake, J. Cole, TLC, Bruno Mars, Robin Thicke, Chris .

Fanii lui Miley Cyrus, furiosi pe cantareata Lorde! Vezi aici de ce!

Fosta vedeta Disney se bucura de un mare succes in ultima perioada gratie single-urilor We Cant Stop si Wrecking Ball. Cel din urma a devenit si primul No. 1 al lui Miley Cyrus in Billboard Hot 100. Cu toate ca artista lor preferata are un mare succes, smilers, asa cum se autointituleaza fanii lui Miley Cyrus, .

Selenei Gomez i s-a refuzat viza in Rusia! Vezi aici motivul!

De curand actorul Wentworth Miller si cantareata Cher au refuzat sa participe la doua evenimente care urmau sa aiba loc in Rusia pe motiv ca tara nu respecta drepturile homosexualilor, Miller confirmand de curand faptul ca e gay. Dupa ce in 2012 in timpul concertelor sustinute in Rusia Madonna si Lady Gaga si-au exprimat public .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )