Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roland Garros: Maria Sharapova, victorie categorica - Rusoaica e in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Maria Sharapova, victorie categorica - Rusoaica e in turul trei

Maria Sharapova cap de serie numarul doi) s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a pierdut doar patru game-uri in disputa cu Vitalia Diatchenko Rusia - locul 89 in ierarhia WTA). Din secretele marilor campioni ai tenisului P). continuă pe Hotnews

Simona Halep, victorie muncita in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a avut onoarea de a deschide editia din acest an a turneului de la Roland Garros pe arena centrala Philippe Chatrier, dar nu a avut nici pe departe un meci usor cu rusoaica Evghenia Rodina.

Irina Begu merge mai departe la Roland Garros. Simona Halep joaca miercuri

Irina Begu s-a calificat luni seara in turul 2 de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi contra luiBethanie Mattek-Sands.

Roland Garros 2015: Serena, fara emotii in turul urmator. Nu stie nimic despre urmatoarea adversara

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-3, in 59 de minute, pe sportiva ceha Andrea Hlavackova, locul 190 WTA, jucatoare venita din calificari, si a acces in mansa a doua a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep la Roland Garros. in timp ce romanca va juca cuMirjana Lucic-Baroni, Andreea Mitu are parte de o adversara de anvergura

Simona Halep la Roland Garros. Toate cele patru romance aflate in competitie la Paris, in frunte cu Simona Halep, favorita numarul 3 a turneului de la Roland Garros, si-au aflat adversarele din turul secund.

Simona Halep la Roland Garros: chinuita de o rusoaica supraponderala, romanca s-a calificat cu ceva emotii in turul II

Diferenta uriasa intre Maria Sarapova, ultima adversara intalnita, in 2014, de Simona Halep la Roland Garros si Evgeniya Rodina 91 WTA), jucatoarea din Rusia cu care s-a confruntat, duminica, in turul I.

Roland Garros 2015: Simona Halep, in turul doi, dupa 7-5, 6-4 cu Rodina. Cine ar putea urma

Roland Garros 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea al turneului Roland Garros, dupa ce a eliminat-o pe rusoaica Evghenia Rodina, 91 WTA, scor 7-5, 6-4.

Maria Sarapova, huiduita de public la Roland Garros dupa ce a refuzat un interviu pe motivul ca era racita

Maria Sarapova a fost huiduita de public, la Roland Garros, dupa ce aceasta a refuzat sa dea obisnuitul interviu, la cald, dupa disputa cu Kaia Kanepi, scrie Prosport. Rusoaica a refuzat la final sa adreseze.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, duminica, dupa ce a invins-o pe rusoaica Evghenia.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros. Cine va fi adversara romancei in aceasta faza a competitiei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, duminica, dupa ce a invins-o pe rusoaica Evghenia.

Roland Garros: Roger Federer, in turul doi - Victorie lejera cu Alejandro Falla

Roger Federer s-a calificat, duminica, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Elvetianul, favorit doi, l-a invins pe Alejandro Falla Columbia), scor 6-3, 6-3, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )