Libnet.ro
UNICEF

21:45

Romana, tradusa de roboti: Castigul in calitate e mai mare decat tot ce am reusit in 10 ani

Adevărul Adevărul,
Romana, tradusa de roboti: Castigul in calitate e mai mare decat tot ce am reusit in 10 ani

Google a anuntat in noiembrie 2016 ca Translate va beneficia de tehnologia retelelor neurale pentru a traduce mai bine. Acum anunta suportul pentru romana, iar Adevarul a discutat cu un reprezentant Google despre ce inseamna acest pas. continuă pe Adevărul

VIDEO A fost descoperita o planeta care ar putea gazdui viata/ LHS 1140b are o raza de 1,4 ori mai mare decat cea a planetei Pamant

Oamenii de stiinta au descoperit o planeta asemanatoare Pamantului, in jurul unei stele din constelatia Balena, ceea ce inseamna ca senzorii folositi de astronomi ar putea detecta semne de viata, scrieUSA Today.

Olguta Vasilescu: Salariul de baza al presedintelui va fi cel mai mare; magistratii pot avea venituri mai mari prin sporuri

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca in proiectul legii salarizarii unitare s-a dorit sa nu existe niciun salariu mai mare decat cel al presedintelui tarii, da categorii precum cele ale judecatorilor si procurorilor vor primi totusi anumite sporuri si vor putea avea astfel venituri mai mari decat cele ale sefului statului, transmite News. ro.

Se intampla doar in Romania: Bugetarii castiga mai bine decat angajatii din mediul privat

Bugetarii romani castiga, in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat. Asta in conditiile in care, potrivit statisticilor oficiale, situatia este inversata.

Bugetarii din tara noastra castiga mai mult decat angajatii din mediul privat: Ce se intampla in Romania e revoltator

Angajatii de la stat din Romania castiga in medie, cu 19% mai mult decat angajatii din mediul privat, potrivit statisticilor oficiale, citate de ZF. ro. Asta, in timp ce in alte.

Utile:Boala pe care o poti face din cauza balerinilor;Boala de ficat silentioasa care poate duce la cancer sau ciroza. Cum o depistezi la timp?;Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric

Cafeaua facuta la filtru, mai sanatoasa decat cea la ibric. Cafeaua este unul din produsele studiate la nivel international, iar in urma acestor studii, expertii au agreat ca un consum moderat prezinta beneficii. Cum iti pot afla hackerii parolele oricand tastezi ceva pe telefon. Aparent, hackerii pot descifra parolele si codurile PIN folosite de utilizatorii de smartphone-uri urmarind modul in care telefoanele.

Calculatoarele prezic infarctul miocardic mai bine decat medicii

Infarctul miocardic face aproximativ 20 de milioane de victime anual, dar lucrurile s-ar putea imbunatati in viitor. O echipa de cercetatori de la University of Nottingham, din Marea Britanie, a reusit sa creeze un algoritm de invatarea automatizata care prezice predispozitia la infarct miocardic la fel de bine si uneori chiar mai bine decat un [].

Studiu: Copiii ai caror mame utilizeaza des telefoanele mobile au un risc mai mare sa devina hiperactivi

Copiii ai caror mame au folosit frecvent telefoanele mobile in timpul sarcinii au un risc mai mare de a deveni hiperactivi.

Fotografia care a declansat cea mai mare criza nucleara din istorie

In anul 1962, pilotul avion american de spionaj a surprins o fotografie care a declansat cea mai mare criza din istoria moderna. Avionul survola Trece de la Coloma, o regiune din estul Cubei. Pilotul a.

Oktoberfest vine anul acesta cu cel mai mare parc de distractii, doua corturi intr-un loc complet nou

Cel mai mare festival al berii se va desfasura la Brasov intre 7 si 17 septembrie, pe locul fostului stadion Municipal. Festivalul vine cu multe noutati.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )