Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania a cucerit alte doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23

B1 B1,
 Romania a cucerit alte doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23

Romania a cucerit duminica alte doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv, din Bulgaria, scrie Agerpres. Sportivii romani au castigat aurul in probele de dublu rame masculin. continuă pe B1

Romania a castigat doua medalii de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret

Romania a castigat duminica doua medalii de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia. Potrivit Agerprea, Paula Postaru a luat bronzul in proba de Canoe-1, Un.

Echipa Romaniei a castigat trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de juniori si tineret la kaiac-canoe

Echipajele Romaniei au cucerit, azi, trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, gazduite de Montemor-o-Velho.

Campionatele Mondiale de kaiac-canoe: Romania a CASTIGAT doua medalii de bronz

Sportivii romani au cucerit doua medalii de bronz, duminica, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho.

Romania a cucerit trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret din Portugalia

Romania a cucerit, sambata, trei trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho, scrie Agerpres. Echipajul feminin de.

Romania a obtinut o medalie de aur la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23

Romania a obtinut medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv Bulgaria), informeaza Agerpres. Dumitru Mariuc,.

Felicitari sportivilor romani! Doua medalii de bronz pentru Romania la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Sportivii romani au cucerit doua medalii de bronz, duminica, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho. Paula Postaru a luat bronzul in.

Medalii de aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de canotaj under 23

Echipajele de dublu rame masculin si dublu vasle feminin ale Romaniei au obtinut, duminica, medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj under 23 de la Plovdiv Bulgaria). Echipajul de.

Victor Ponta i-a felicitat pe sportivii romani care au obtinut aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj si kaiac-canoe

Premierul Victor Ponta i-a felicitat duminica pe sportivii romani care au castigat aurul si argintul la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv, din Bulgaria si la kaiac-canoe pentru juniori si.

Canotaj: Aur pentru Romania la patru rame fara carmaci masculin, la Mondialele Under-23

Romania a obtinut medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv Bulgaria), informeaza un comunicat remis .

LIVE Romania isi afla grupa din preliminariile Cupei Mondiale 2018 (sambata, ora 18:00)

FIFA va trage la sorti, sambata, grupele pentru preliminariile Cupei Mondiale 2018. Ceremonia incepe la ora Romaniei 18:00, va dura doua oresi va fi in pagina de mai jos live text pe onlinesport. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )