Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Romania preturile sunt mai mari decat in multe tari din U.E, iar salariile mai mici

Antena3 Antena3,
in Romania preturile sunt mai mari decat in multe tari din U.E, iar salariile mai mici

Preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania reprezinta 57% din media Uniunii Europene UE), dar romanii platesc peste medie pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace. continuă pe Antena3

Preturile la electronice in Romania: mai mari decat in Germania si peste media UE

Romanii platesc peste media Uniunii Europene pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace personale de transport - autovehicule, motociclete si biciclete. In schimb, preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania.

Romanii platesc preturi mai mari decat nemtii si media UE pe electronice si cat spaniolii pe haine

Preturile bunurilor de consum si serviciilor din Romania reprezinta 57% din media Uniunii Europene, dar romanii platesc peste medie pentru electronice si aproape de acest nivel pentru haine si mijloace personale de transport.

Project Flare este capabil sa randeze o harta de 17 ori mai mare decat Skyrim

Bethesda a facut o treaba foarte buna cu Skyrim care are una dintre cele mai vaste harti dintr-un joc. Project Flare depaseste insa acest record,de departe. Capabilitatile de randare ale lui Project Flare sunt mult mai mari decat cele ale lui Skyrim, fiind astfel capabil sa reproduca o harta de 17 ori mai mare decat a celor de la Bethesda. Project Flare apartine celor de la Square Enix, iar prezentarea acestuia a avut loc la E3 2014. Project Flare se [].

Vasile Blaga: inscrierea lui Andrei Chiliman in PDL, mai mult decat oportuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca Andrei Chiliman este un om de dreapta consacrat, care a avut multe initiative in aceasta zona si a apreciat inscrierea acestuia in PDL mai mult decat.

Romania si Portugalia, cele mai mari scaderi din UE ale lucrarilor de constructii in aprilie

Romania si Portugalia au inregistrat cel mai mare declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in luna aprilie, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Topul celor mai mari companii de telecomunicatii din Romania

Telekom, noua companie rezultata din fuziunea Romtelecom si Cosmote ar putea ajunge pe locul doi in topul celor mai mari companii din telecomunicatii din acest an. Cu o cifra de afacei insumata de aproximativ 4,1 miliarde de lei, noua companie ar putea depasi operatorul Vodafone daca declinul vanzarilor acestuia din urma va continua.

Eco-Rom Ambalaje: Romanii colecteaza selectiv de 50 de ori mai mult decat in urma cu opt ani

Romanii colecteaza selectiv de 50 de ori mai mult decat in urma cu opt ani de zile, potrivit unui raport al Eco-Rom Ambalaje , prima si cea mai mare organizatie de preluare de la agentii economici a obligatiilor de reciclare si valorificare a.

Banca Angliei: Majorarea dobanzilor ar putea fi facuta mai devreme decat asteapta pietele

Mark Carney, guvernatorul Bancii Angliei, a avertizat recent gospodariile, companiile si pietele financiare din Marea Britanie sa se pregateasca pentru o majorare a dobanzilor, adaugand ca prima crestere s-ar putea intampla mai devreme decat asteapta pietele.

Faze Tari: Jucatorii Croatiei au intrat in silenzio stampa dupa ce paparazzii i-au prins dezbracati in piscina hotelului; Spalatul vaselor face sanii mai mari si totodata mai fermi; A restituit dupa 61 de ani o carte imprumutata de la biblioteca

Incredibil ! Sunt gemeni, dar s-au nascut la o diferenta de 24 de zile. Toata lumea stie ca gemenii se nasc in aceeasi zi sau la cateva ore diferenta. Inghetata din oua de crocodil? E cea mai hranitoare din lume!Desi pare de necrezut, un restaurant din Davao City, Filipine, a scos la vanzare un sortiment.

Seful Black Rock: Nu fugiti inca de pe burse, peste un an vom vedea preturile mai sus decat acum

Larry Fink, directorul general si presedintele BlackRock - cel mai mare administrator de bani din lume, considera ca exista in continuare potential de crestere pe pietele de capital, in special pe cea americana, peste un an cotatiile actiunilor urmand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )