Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romanul Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Portugal Open

B1 B1,
Romanul Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Portugal Open

Romanul Victor Hanescu l-a invins, marti, pe moldoveanul Radu Albot, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. Hanescu s-a calificat astfel in turul doi al Portugal Open, unde va juca impotriva spaniolului Pablo Carreno Busta,. continuă pe B1

Romanul Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al Portugal Open

Romanul Victor Hanescu l-a invins, marti, pe moldoveanul Radu Albot, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4. Hanescu s-a calificat astfel in turul doi al Portugal Open, unde va juca impotriva spaniolului Pablo Carreno Busta,.

Tenis: Victor Hanescu a coborat noua locuri in clasamentul ATP, Horia Tecau se mentine pe 20

Victor Hanescu a coborat noua pozitii, pana pe 93 cu 601 puncte, in clasamentul ATP, in timp ce Horia Tecau se mentine pe locul 20, potrivit ATP World Tour. Adrian Ungur a urcat noua locuri, pana pe 109, cu.

Begu, calificata in turul doi la Openul Portugaliei. Eliminare pentru Cadantu

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de la Oeiras, Portugalia, dupa ce a trecut de japoneza Kurumi Nara cu scorul de 6-1, 7-65). Cealalta romanca din competitie, Alexandra Cadantu a fost eliminata de Roberta Vinci, cap de serie numarul 4.

Subiectele zilei: Cine va ajunge in turul doi la prezidentiale?; Cinci ipoteze pentru rezolvarea crizei din Ucraina; Rusia a declansat propaganda stupida contra Romaniei

Alegeri europarlamentare 2014. Batalia afiselor. Liderii eclipseaza candidatii. Victor Ponta, Crin Antonescu sau Elena Udrea apar alaturi de candidatii pentru europarlamentare pentru a maximiza scorul partidelor la alegerile din 25 mai. Un raspuns militar al NATO este de neconceput. In contextul tensiunilior din estul Ucrainei, DW a stat de vorba cu Jan Techau, directorul think-tankului Carnegie Europe din Bruxelles.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )