Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un rus care face parte din ISIS, retinut in Turcia pentru ca a incercat sa doboare un avion militar SUA cu o drona

Adevărul Adevărul,
Un rus care face parte din ISIS, retinut in Turcia pentru ca a incercat sa doboare un avion militar SUA cu o drona

Politia turca a retinut un cetatean rus care a jurat credinta Statului Islamic si care ar fi planuit sa doboare cu o drona un avion american stationat la baza aeriana Incirlik, inainte de a lansa un atac supra unei organizatii religioase alevi, relateaza Hurriyet. continuă pe Adevărul

Un rus care a jurat credinta Statului Islamic, retinut in Turcia pentru ca voia sa doboare un avion american de la Incirlik cu o drona

Politia turca a retinut un cetatean rus care a jurat credinta Statului Islamic si care ar fi planuit sa doboare cu o drona un avion american stationat la baza aeriana Incirlik, inainte de a lansa un atac supra unei organizatii religioase alevi, relateaza Hurriyet, citat de News. ro.

O parte din pierderile bancilor au aparut pentru ca nu au dat credite; ele nu pot sa traiasca din comisioane

O parte din pierderile bancilor din ultimii ani au aparut pentru ca acestea nu au putut acorda mai multe credite, in conditiile in care comisioanele nu asigura profituri suficient de mari, iar cele aproape patruzeci de banci se bat sa acorde credite celor circa 12. 000 de firme cu un potential mare de creditare, a declarat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Cartarescu: Familia traditionala nu mai exista. Mare parte din cei care se impotrivesc vehement homosexualilor n-au avut niciodata de-a face cu unul

Familia traditionala este un concept ratacit in istorie, in vremea in care femeia se ocupa doar de casa si copii, iar barbatul ii intretinea pe toti, un concept care a esuat.

Preot din Salaj, retinut pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un batran pe strada

Un preot din judetul Salaj, care demisionase de doi ani din cauza problemelor de sanatate, a fost retinut de procurori pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un alt varstnic, pe o strada din.

Casa Alba va ceda o parte din efortul de razboi din Afghanistan contractorilor privati

Casa Alba isi doreste sa lase o parte insemnata din efortul de razboi al SUA din Afghanistan contractorilor privati, in cadrul unui efort de a inversa evenimentele unui conflict paralizat, potrivit unui fost sef al unei firme de securitate, citat deUSA Today.

Faze tari: Machiajul vaginal, ultima fita care face ravagii printre vedete;Intalnire de groaza. A dus-o la morga sa-i arate cadavrele;Gestul emotionant al unor hoti canadieni facut familiei pagubite

Jocul acesta e atat de mare, incat i-au facut documentar ca sa ti-l prezinte. CODocumentary, care va fi lansat in curand, va incerca sa sintetizeze intreaga istorie de. A fost creat nanocipul care poate ajuta la vindecarea ranilor si regenerarea organelor cu o simpla atingere. Un dispozitiv minuscul ce ar putea fi.

Isarescu: O buna parte din cresterea inflatiei va proveni din pretul energiei

Desi pretul energiei electrice pe piata spot a scazut, vineri, cu peste 22%, dupa cresteri constante inregistrate in ultima perioada, totusi, nivelul acestuia continua sa ii ingrijoreze atat pe jucatori, cat si pe reprezentantii autoritatilor din domeniu.

Isarescu: O buna parte din cresterea inflatiei va proveni din pretul energiei

ACTUALIZARE 18:52 ANRE: Cresterea preturilor de pe PZU reflecta o corecta functionare corecta a mecanismelor de piata concurentiala Cresterea preturilor energiei electrice de pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU) reflecta o corecta functionare a mecanismelor de piata concurentiala, ce asigura corelarea cererii cu oferta, in conditiile meteo actuale, a transmis astazi Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). ------------ Desi pretul energiei electrice pe piata spot a scazut, vineri, cu peste 22%, dupa cresteri constante inregistrate in ultima perioada, totusi, nivelul acestuia continua sa ii ingrijoreze atat pe jucatori, cat si pe reprezentantii autoritatilor din domeniu.

Autoritatile romane, detalii despre firma care a adus din Germania galbenusul de ou lichid contaminat cu Fipronil

Firma care a adus din Germania galbenusul de ou lichid contaminat cu Fipronil este din Timisoara si nu livreaza marfa decat in municipiu, produsele contaminate fiind sechestrate de catre inspectorii sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )