Libnet.ro
UNICEF

23:45

S-a aflat! Cine a descoperit masina lui Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Antena3 Antena3,
S-a aflat! Cine a descoperit masina lui Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Dupa 12 ore de la apelul disperat al Alexandrei, masina lui Gheorghe Dinca a reusit sa fie identificata de catre unul din anchetatori. in ziua de 25 iulie, dupa ce Alexandra sunase la 112,. continuă pe Antena3

Cine este omul care a descoperit masina lui Gheorghe Dinca, dupa aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Zeci de politisti din Caracal si Slatina au incercat ore intregi, fara succes, sa afle in ce masina s-a urcat Alexandra cand a fost rapita. Gafele facute de oamenii legii in cazul fetei de 15 ani din Dobrosloveni sunt halucinante. Procurorii i-au sunat pe politisti si i-au avertizat ca acest caz nu este de competenta lor si sunt obligati sa inregistreze urgent dosarul penal la Parchet.

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )