Libnet.ro
UNICEF

22:30

Salina Turda, inclusa intr-un top al destinatiilor de calatorie incredibile din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salina Turda, inclusa intr-un top al destinatiilor de calatorie incredibile din lume

Salina Turda a fost inclusa intr-un top 25 al destinatiilor de calatorie incredibile din lume, despre care turistii nici nu stiu ca exista, potrivit site-ului american Business Insider. continuă pe Ziarul Bursa

Salina Turda, inclusa intr-un top al destinatiilor de calatorie incredibile din lume

Salina Turda a fost inclusa intr-un top 25 al destinatiilor de calatorie incredibile din lume, despre care turistii nici nu stiu ca exista, potrivit site-ului american Business Insider.

FOTO VIDEO Minunea SF a Clujului, Salina Turda, inclusa de americani in topul locurilor incredibile din lume care merita vizitate

Jurnalistii de la Business Insider au pus Salina Turda din Cluj intr-un top al celor 25 de destinatii incredibile de calatorie despre care nu stiai ca exista. Salina este inscrisa pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj, iar in 2012 a fost declarata proiectul turistic al anului. Milioane de turisti, straini si romani, i-au trecut pragul.

FOTO. De ce a ajuns Salina Turda printre cele mai uimitoare destinatii turistice din lume.

Un clasament realizat de prestigioasa publicatie Business Insider plaseaza Salina Turda pe pozitia 22 in clasamentul destinatiilor turistice uimitoare, dar de care americanii nu au auzit niciodata. Salina Turda isi confirma statutul de destinatie turistica de excelenta. Dupa ce a fost declarata de catre o asociatie internationala a balneologilor drept cea mai eficace salina din Europa in tratarea bolilor respiratorii, a urmat modernizarea cu ajutorul fondurilor europene. Iar modernizarea a .

Salina Turda, inscrisa intre minunile turistice ale lumii.

Salina Turda se afla intr-un top al primelor 25 de destinatii turistice incredibile din lume. Astfel anunta site-ul american Business Insider. Autorii topului au inclus in clasament locuri pe care turistii sunt indemnati sa le viziteze. Salina Turda se afla astfel intr-o companie selecta, alaturi de Cetatea Vaticanului, Turnul Eiffel sau Catedrala Westminster. Salina Turda e descrisa ca o mina de sare din Transilvania-Romania, deschisa vizitatorilor dupa 1990. Mina este exploatata inca din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )