Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sanda Nicola: Am interactionat cu sute de oameni in ultimii doi ani, e imposibil sa mai fiu aceeasi

Adevărul Adevărul,
Sanda Nicola: Am interactionat cu sute de oameni in ultimii doi ani, e imposibil sa mai fiu aceeasi

Jurnalista de la Digi24 HD vorbeste despre meseria versatila ce-i aduce provocari constante si satisfactii pe masura. Cele mai recente sunt proiectul Raport de tara despre studenti si magazinul de stiri 24 intr-o ora, ce debuteaza luni, de la 23. continuă pe Adevărul

Rompetrol Well Services estimeaza cel mai mic profit net din ultimii 8 ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre.

Aproximativ 200.000 de pensionari au iesit din sistem in ultimii trei ani

Aproape 200. 000 de pensionari au iesit din sistem in ultimii trei ani. in tot acest timp, pensia medie a crescut cu doar 55 de lei, iar peste o jumatate de milion de romani primesc cei 350 de lei acordati de.

Interceptarile facute de SRI s-au triplat in ultimii 6 ani

Interceptarile facute de SRI s-au triplat in ultimii 6 ani, crescand de la an la an, arata ultimul bilant al Serviciului. Daca in 2007 erau interceptate peste 10. 200 de persoane, in 2012 SRI a ajuns sa aiba .

Un baietel de doi ani i-a salvat viata mamei sale sunand la numarul de urgente

Un baietel de doi ani din Leicestershire i-a salvat viata mamei sale reusind sa sune la numarul de urgente 999, dupa ce aceasta a lesinat. Desi de abia stie sa vorbeasca, Riley Wards a reusit sa le spuna o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )