Libnet.ro
UNICEF

21:15

S-AU iMPACAT DE CRACIUN! Oana Roman si Marius Elisei, DIN NOU iMPREUNA! (FOTO)

B1 B1,
S-AU iMPACAT DE CRACIUN! Oana Roman si Marius Elisei, DIN NOU iMPREUNA! (FOTO)

Dupa ce Magia Craciunului a facut minuni pentru Andreea Mantea si Cristian Mitrea, dar si pentru Connect-r si fosta sa sotie Misha, un nou fost cuplu din showbiz s-a reunit in perioada. continuă pe B1

in ce relatie au ajuns Oana Roman si Marius Elisei, dupa ce recent au declarat ca s-au despartit. Imaginea care i-a dat de gol

Despartirea anului in showbiz-ul romanesc a fost, fara doar si poate, cea dintre Oana Roman si Marius Elisei, pe final de an. in urma cu relativ doua saptamani, fiica lui Petre Roman anunta pe Facebook ca ea si sotul au decis s-o porneasca pe drumuri separate. Ce se intampla acum intre ei. in ce relatie .

TRAGEDIE de CRACIUN! Oana Roman, DE URGENTA LA SPITAL cu fiica ei! Ce A PATIT micuta e DEVASTATOR: Din nefericire, medicii nu au mai putut decat sa... (GALERIE FOTO)

Oana Roman nu a avut parte de un Craciun de vis, asa cum isi doreste toata lumea. VEZI AICI GALERIA FOTO Vedeta a ajuns de urgenta la spital cu fiica sa, iar medicii care au consultat-o pe Isa au decis sa.

Oana Roman, reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei. Ce se intampla acum intre ei

Desi nu de mult i-a luat apararea sotului ei in mediul online, cand acesta fusese criticat de publicul ei, acum, Oana Roman a avut o reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei. Ce se intampla intre ei in aceste momente? Oana Roman, reactie vehementa dupa ce a fost intrebata de Marius Elisei .

Clipe grele pentru Oana Roman! A ajuns de urgenta la spital cu fiica sa. Ce se intampla, acum, cu cele doua

Fiica Oanei Roman se confrunta cu probleme de sanatate, iar vestile nu au fost deloc bune pentru vedeta, chiar de sarbatorile de iarna din acest an. Aceasta facut si un anunt pe conturile sale de pe retelele sociale, prin care le-a dezvaluit tuturor cu ce se confrunta, in prezent. Se pare ca odata cu despartirea .

Caru cu vedete: Meghan si Harry, relaxati in felicitarea lor de Craciun. Dar ce surpriza ne pot face?; Ce isi doreste Oana Roman dupa despartirea de Marius Elisei

Fotografie unica cu Mihaela Radulescu pe tanc, la Revolutia din 1989. La revolutie eram blonda, tunsa periuta, povestea Mihaela Radulescu despre acea perioada. Nu se mai ascunde! Irina Rimes, indragostita pana peste cap. Cum s-a afisat cu noul iubit, de Sarbatori. in pragul Sarbatorilor, Irina Rimes a plecat la Brasov, unde.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )