Libnet.ro
UNICEF

09:30

Schimbari majore in Comunicatii: Romanii isi vor putea porta numarul de telefon in maxim o zi, cu returnarea creditului neutilizat si ar putea sa se transfere de la un furnizor de internet la altul

Hotnews Hotnews,
 Schimbari majore in Comunicatii: Romanii isi vor putea porta numarul de telefon in maxim o zi, cu returnarea creditului neutilizat si ar putea sa se transfere de la un furnizor de internet la altul

Romanii care vor sa-si schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze numarul de telefon ar putea sa faca aceasta operatiune numita portabilitate in maxim 1 zi, in loc de maxim 3 zile cat este acum, si li se va retuna, la cerere, creditul ramas neutilizat platit in avans furnizorului la al carui serviciu se renunta, potrivit unui proiect de lege care va transpune in legislatia nationala Codul European al Comunicatiilor. Suplimentar serviciului de portabilitate a fost reglementat si transferul la un alt furnizor de internet. Vezi in articol ce alte schimbari majore vor avea loc in telecom. continuă pe Hotnews

Carantina nocturna in Franta: locuitorii din 9 orase vor putea iesi din casa doar cu documente justificative

Premierul francez Jean Castex a anuntat ca cetatenii celor noua mari orase din Franta care intra in carantina nocturna incepand de vineri de la miezul noptii vor putea sa isi paraseasca locuintele doar pentru munca sau calatorii programate anterior pentru care trebuie insa sa aiba documente justificative, relateaza Reuters.

Carantina nocturna din Franta: Francezii vor putea iesi din casa doar cu documente de derogare Politistii vor pazi respectarea restrictiilor

Cetatenii din noua mari metropole din Franta in care va fi impusa carantina nocturna de sambata vor putea sa isi paraseasca locuintele doar pentru a lucra sau pentru calatorii pre-programate pentru care trebuie sa aiba documente relevante, a spus joi premierul Jean Castex, relateaza Reuters.

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Bani pentru digitalizare: IMM-urile vor putea cere pana la 100.000 euro, iar inscrierile se vor face la nivel regional

Intreprinderile mici si mijlocii IMM-uri, inclusiv microintreprinderi) vor putea accesa curand fonduri nerambursabile pentru digitalizare, inclusiv daca activeaza in alte domenii decat cel al tehnologiei informatiei si comunicatiilor ITC), scrie avocatnet. ro. Recent, autoritatile au pus in dezbatere regulile in functie de care banii vor ajunge la IMM-uri, iar ideea principala este ca finantarea se va acorda local, in fiecare regiune a tarii, astfel ca vor exista sesiuni multiple de inscriere.

Persoanele cu suspectii la COVID-19 vor putea solicita urna mobila la prezidentialele din 1 noiembrie

Persoanele confirmate cu noul coronavirus, dar si cei cu suspecti, care se afla in autoizolare, vor putea solicita, la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, urna mobila la domiciliu. Precizarile s-au facut la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate Publica, care a avut loc astazi, 13 noiembrie, transmite IPN.

Restaurantele se vor putea redeschide la interior, in anumite zone. La fel si teatrele, si cinematografele

In lupta cu epidemia de COVID-19, autoritatile au anuntat noi masuri, ce vor intra in vigoare odata cu prelungirea starii de alerta. Initiativeleprevad ca teatrele, cinematografele si restaurantele se.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )